Connect with us

technokrata

Március 3-án jön a Nintendo Switch

nintendo-click

Kütyük

Március 3-án jön a Nintendo Switch

A Nintendo legújabb fejlesztésű hordozható konzolja idén tavasszal érkezik

A Nintendo új érdekessége a ’Switch’ idén március elején jelenik meg az Egyesült Államokban, 299.99 dollárért (kb. 85.000 HUF). A csomag tartalmazni fogja a 6.2 inch méretű tabletet, Joy-Con kontrollereket, a hozzájuk tartozó markolatot amely a két különálló kart alakítja eggyé és az ehhez tartozó csuklópántokat, továbbá egy HDMI és egy hálózati kábelt, valamint a dokkoló egységet, mellyel csatlakoztathatjuk a tabletet a TV-hez.

nintendoswitch_boxcontent_c_ukac_en1-1024x507

Az új készülék igazi áttörést jelent a konzolok világában, hiszen eddig választanunk kellett, hogy otthon a TV előtt Xbox-ozunk, vagy a régi PSP-t visszük magunkkal utazáskor. Ezzel az eszközzel bármikor folytathatjuk az otthon megkezdett küldetésünket a két Joy-Con és a tablet segítségével. Az akkumulátor üzemideje alapvetően 6 óra, de reálisan folyamatos játék közben kb. 3 órára lehet számítani.

További új funkciók közé tartozik a ’HD rumble’, amely egy aprólékosan kifejlesztett rezgési funkció, olyannyira, hogy képes lesz imitálni akár egy virtuális üvegpohárban összecsattanó jégkockák rezgését. A beépített kamera képes lesz megállapítani a játékos kezének távolságát, illetve formáját és mozgását is képes lesz felderíteni mely merőben új élmény lesz az ilyen funkciókhoz kifejlesztett játékok használata során.

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle