Connect with us

Hirdetés

technokrata

Március 3-án jön a Nintendo Switch

Kütyük

Március 3-án jön a Nintendo Switch

A Nintendo legújabb fejlesztésű hordozható konzolja idén tavasszal érkezik

A Nintendo új érdekessége a ’Switch’ idén március elején jelenik meg az Egyesült Államokban, 299.99 dollárért (kb. 85.000 HUF). A csomag tartalmazni fogja a 6.2 inch méretű tabletet, Joy-Con kontrollereket, a hozzájuk tartozó markolatot amely a két különálló kart alakítja eggyé és az ehhez tartozó csuklópántokat, továbbá egy HDMI és egy hálózati kábelt, valamint a dokkoló egységet, mellyel csatlakoztathatjuk a tabletet a TV-hez.

nintendoswitch_boxcontent_c_ukac_en1-1024x507

Az új készülék igazi áttörést jelent a konzolok világában, hiszen eddig választanunk kellett, hogy otthon a TV előtt Xbox-ozunk, vagy a régi PSP-t visszük magunkkal utazáskor. Ezzel az eszközzel bármikor folytathatjuk az otthon megkezdett küldetésünket a két Joy-Con és a tablet segítségével. Az akkumulátor üzemideje alapvetően 6 óra, de reálisan folyamatos játék közben kb. 3 órára lehet számítani.

További új funkciók közé tartozik a ’HD rumble’, amely egy aprólékosan kifejlesztett rezgési funkció, olyannyira, hogy képes lesz imitálni akár egy virtuális üvegpohárban összecsattanó jégkockák rezgését. A beépített kamera képes lesz megállapítani a játékos kezének távolságát, illetve formáját és mozgását is képes lesz felderíteni mely merőben új élmény lesz az ilyen funkciókhoz kifejlesztett játékok használata során.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés