Connect with us

Hirdetés

technokrata

Végre megjelent a csúcskategóriás Huawei Mate 9

Kütyük

Végre megjelent a csúcskategóriás Huawei Mate 9

Megjelent a Vodafone Magyarország kínálatában napjaink egyik kiemelkedő képességű okostelefonja

Megjelent a Vodafone Magyarország kínálatában napjaink egyik kiemelkedő képességű okostelefonja, a Huawei Mate 9. A Leica duplakamerával felszerelt mindent tudó telefon a kiemelkedő fotózási tulajdonságok mellett élenjáró a gyorsaság, az akkumulátor idő és többek között a gyorstöltési képesség alapján is.

A Huawei Mate 9 a nagy kapacitású, 4000 mAh-s akkumulátornak és az intelligens energiatakarékos technológiának köszönhetően akár 2 napon át is képes a működésre újabb töltés nélkül, a SuperCharge technológiának köszönhetően pedig akár egy 20 perces gyorstöltés is elegendő egy újabb napi használathoz.

A processzornak (HUAWEI Kirin 960, nyolcmagos (4 x 2.4 GHz A73+ 4 x 1.8 GHz A53) + i6 koprocesszor, Mali-G71 MP8) köszönhetően rendkívül gyors Huawei Mate 9 az Android 7.0 verzióval vásárolható meg, s mint ilyen, az első okostelefon a Vodafone kínálatában, amely már az Android Nougat-tal kerül a polcokra.

Az ujjlenyomat olvasós, 4K videók elkészítésére is alkalmas, fémházas, 5,9 inches telefon a Red Basic EU+ X tarifával 1 Ft-ért érhető el.

A készülék a Vodafone-nál megvásárolható minden publikus, kereskedelmi forgalomban elérhető havidíjas előfizetéssel is, valamint a hazai pre-paid piacot forradalmasító Vodafone Tuti feltöltőkártyával, amellyel bármely belföldi normál díjas számra indított hívás, illetve elküldött SMS egységesen 19 Ft-ba kerül, extra feltételek és csomagdíj nélkül. A Huawei Mate 9 feltöltőkártyával 201.990 Ft-ért vihető el.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés