Connect with us

Ez a kütyü megmondja, hogy mit kenj az arcodra

ces2017_c-lab_main_1

e-Egészségügy

Ez a kütyü megmondja, hogy mit kenj az arcodra

Bőrelemző- és ápoló készülékeket mutatnak be a koreaiak.

A tavalyi kiállítás sikerén felbuzdulva a Samsung további három Creative Lab (C-Lab) projektet mutat be az idei CES-en. A C-Lab feladata a kreatív vállalati kultúra ösztönzése és a Samsung munkavállalóitól származó innovatív ötletek felkarolása. Idén úgy tűnik, hogy a bőrápolásé lett a főszerep, hiszen a három projektből kettő ezt a célt szolgálja.

Az S-Skin bőrápolási termék segítségével a Samsung szerint megtakarítható a professzionális bőrgyógyászati kezelésekhez szükséges idő és pénz, noha természetesen nem helyettesítheti a szakemberek munkáját. Tartozéka egy mikrotűs tapasz, amely mélyen a bőrbe hatol, hogy a hatásos összetevőket a célterületre juttassa és elősegítse felszívódásukat. Egy hordozható tartozék pedig a hidratáltságot, a bőr kipirosodását és melanintartalmát méri, és ennek alapján testreszabott bőrápolást végez LED fény segítségével. Az eszközhöz tartozik egy telefonos applikáció is, amely folyamatosan menti a bőr állapotát, így nyomon követhetőek a bőr változásai.

A másik bemutatásra kerülő eszköz  a megelőzést szolgálja, felvételt készít az arcról, ezt követően saját algoritmusa segítségével elemzést végez, majd az információt továbbítja egy okostelefonos alkalmazásnak. Az Lumini olyan bőrfelszín alatti problémákat azonosít, mint a pattanások, szeplők, kitágult pórusok, ráncok, pirosság és faggyúkiválasztás. A Lumini az elemzés alapján kozmetikai termékeket ajánl, és bőrgyógyásszal vagy bőrápolási szakemberrel való konzultációra is lehetőséget kínál.

 

További e-Egészségügy

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom