Connect with us

Hirdetés

technokrata

A kezdő paparazzik álmát mutatta be a Sony

Kütyük

A kezdő paparazzik álmát mutatta be a Sony

Még közelebb: 50-szeres zoomra képes a Sony új, Cyber-shot HX350 kompakt fényképezőgépe.

Legyen szó egy gyönyörű tájról, egzotikus élővilágról vagy épp egy távoli esemény megörökítéséről, bármelyik helyzetben jó választás lehet a Sony új, Cyber-shot HX350 high-zoom fényképezőgépe.

Az eddig okostelefonjuk kameráját használó fotósok számára nagy előrelépést jelenthetnek a fényképezőgép könnyen kezelhető funkciói, valamint a DSLR modellek által inspirált kialakítás. A HX350 kompakt méretű vázában egy nagy teljesítményű kamera foglal helyet, amely könnyedén illeszkedik tenyerébe. A fix lencsés objektív segítségével a kreativitásának semmi sem szabhat határt.

hx350_left-large

Az 50x optikai zoomra képes ZEISS Vario-Sonnar T* objektív 24mm nagy látószögtől egészen 1200mm szuper teleobjektívig (35mm ekv) skálázható, amely bármilyen fényképezési viszonyok között megállja a helyét. A Clear Image Zoom segítségével a nagyítás legfelső mértéke megduplázódott, ezáltal lélegzetelállítóan magas, 100x ráközelítést tesz lehetővé. Ebben a felvételi módban a távolban lévő épületek, emberalakok vagy állatok is testközelbe kerülnek.

Minden profi fotós tudja, hogy a fényképezőgép bemozdulása a high-zoom felvételek legfőbb ellensége. Az Optical SteadyShot képstabilizátor-rendszer nagy sebességgel vezérli a lencsecsoportokat, ezáltal hatékonyan csökkenti és javítja a kézi vezérlés okozta képhibákat. A Sony által szabadalmaztatott Intelligent Active Mode gondoskodik róla, hogy Full HD felvételei élesek és elmosódás-mentesek legyenek.

A nagy felbontású, hátsó megvilágítású Exmor R CMOS-érzékelő 20.4 effektív megapixellel és a gyors BIONZ X képfeldolgozó motor minden fényképészt levesz a lábáról. Az állóképek és a Full HD videók élesek és alacsony zajmennyiségűek maradnak beltéri vagy alacsony megvilágítási körülmények között készült felvételek esetén is.

hx350_rear_right_tilt_up-large

A könnyen vezérelhető Cyber-shot HX350 beállításai között több professzionális funkció közül választhat. A szabályozó tárcsával állítsa be manuálisan a megfelelő zoomot és fókuszt, valamint alkalmazza kedvenc beállításait az egyéni gomb segítségével. A P/A/S/M expozíciós módokkal olyan beállítások állnak rendelkezésére, amelyekkel lenyűgöző fényképeket és Full HD videókat készíthet. A video készítők számára hasznos funkció a 24p felvételi mód, amelynek extra részletessége igazán filmszerűvé varázsolja felvételeket. Magabiztosan fényképezhetünk a Sony HX350 közel DSLR tudású, magas kontrasztú elektronikus képkeresőjével vagy a 7.5 cm átmérőjű (3.0 típusú) 921K képpont felbontású kihajtható LCD kijelzőjével.

A részletes beállítások között megtalálható a Motion Shot Video technológia, amely aktiválja az egymásra helyezett képsorok nagy sebességű visszajátszását, ezáltal a fényképezőgép képes pontosan követni a leggyorsabb tenisz szervákat és golfütéseket is. Csatlakoztassa a fényképezőgépet 4K felbontású televíziójához és élvezze páratlan szépségű felvételeit még nagyobb méretben. A TRILUMINOS képmegjelenítő technológiát támogató BRAVIA  tévéken az állóképek rendkívül élénk, vibráló színekkel jelennek meg. A fényképezőgép 2017. januártól kapható Európában

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés