Connect with us

Hirdetés

technokrata

Máris botrány van az Apple új laptopjai körül

Kütyük

Máris botrány van az Apple új laptopjai körül

Nem bírják olyan sokáig.

Alig néhány hete, októberben mutatta be az Apple a legújabb, Touch Bar-ral és USB-C csatlakozókkal felszerelt MacBook Pro-it. Az elődeiknél vékonyabb és erősebb készülékek a vállalat szerint ugyanannyi ideig bírják egy töltéssel, ám úgy tűnik, hogy a felhasználói tapasztalatok mást mutatnak.

macbookprotouchbar

Többen ugyanis arról számoltak be, hogy az újdonsült laptopjuk az előző generációnál rövidebb ideig bírja. Volt, akinek pusztán böngészéssel 5-6 óra után lemerült, méghozzá úgy, hogy semmi különöset nem csinált. Másnál 2-3 órát ment, ha komolyabban nyüstölte a gépet, pedig ilyen esetben is 5-6 órát kellene bírnia, visszafogott használattal pedig az Apple szerint 10 órát megy el egy új  13 colos MacBook Pro.

Valószínűleg az lehet a gond, hogy az Apple úgy tervezte a gépet, hogy annak új processzora kevesebbet fogyaszt elődjénél, így a vékonyabb kialakítású készülékházba kisebb kapacitású akkumulátort rakott. A tesztek alapján azonban annyival nem fogyaszt kevesebbet az új processzor, mint várták, így végső soron rövidebb ideig működnek a laptopok. Azt, hogy ezen segít-e egy szoftverfrissítés, egyelőre nem lehet tudni, de reméljük kitalálnak majd valamit az Apple-nél.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés