Connect with us

Ma van Fekete Péntek! Ezeken a helyeken biztosan olcsóbban vásárolhatsz!

blackfriday2

Kütyük

Ma van Fekete Péntek! Ezeken a helyeken biztosan olcsóbban vásárolhatsz!

Már élnek a különböző boltok Black Friday akciói, ezért most egy helyre összegyűjtöttük, hogy mit kell tudni az egyes ajánlatokról!

Több száz akciós termékkel készül az eMAG, amelyre többek között úgy hívták fel a figyelmet, hogy 10 termékük árát előre bemutatták. Ha nincs kedved sokat keresgélni az oldalon és kíváncsi vagy az online áruház miket emelt ki, kattints ide.

Hasonló a helyzet a Media Markt-nál is, ahol ezúttal nemcsak az online webáruház, de a boltok is részt vesznek az akcióban. Így, ha esetleg az interneten már nem találsz semmit, érdemes lehet ellátogatni a legközelebbi boltjukba! Több információért kattints ide.

Jó lenne egy kiegészítő az iPhone-odhoz, esetleg egy új MacBook-ra fáj a fogad? Akkor ezt a cikkünket érdemes elolvasnod, ahol az iSTYLE és a Stylebolt akcióiról árulunk el néhány információt.

Az őrületből a Telekom sem marad ki, a szolgáltató a vásárlói visszajelzések alapján állította össze akciós kínálatát, így ha sietsz, akár egy Galaxy S7 Edge is olcsóbban lehet a tied. Ha többet szeretnél tudni, ezt a cikket olvasd el.

Olcsóbb árakkal készült az Office Depot is, cikkünkben 5 kedvezményes áron megvehető terméket mutattunk be, erről ide kattintva olvashatsz többet.

Szerszámra, esetleg más otthoni eszközre lenne szükség? Akkor jó, ha tudod, hogy a Praktiker is Fekete Pénteket tart, az áruház 6000 árucikk árát vitte le 10-40%-kal.

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom