Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ma van Fekete Péntek! Ezeken a helyeken biztosan olcsóbban vásárolhatsz!

Kütyük

Ma van Fekete Péntek! Ezeken a helyeken biztosan olcsóbban vásárolhatsz!

Már élnek a különböző boltok Black Friday akciói, ezért most egy helyre összegyűjtöttük, hogy mit kell tudni az egyes ajánlatokról!

Több száz akciós termékkel készül az eMAG, amelyre többek között úgy hívták fel a figyelmet, hogy 10 termékük árát előre bemutatták. Ha nincs kedved sokat keresgélni az oldalon és kíváncsi vagy az online áruház miket emelt ki, kattints ide.

Hasonló a helyzet a Media Markt-nál is, ahol ezúttal nemcsak az online webáruház, de a boltok is részt vesznek az akcióban. Így, ha esetleg az interneten már nem találsz semmit, érdemes lehet ellátogatni a legközelebbi boltjukba! Több információért kattints ide.

Jó lenne egy kiegészítő az iPhone-odhoz, esetleg egy új MacBook-ra fáj a fogad? Akkor ezt a cikkünket érdemes elolvasnod, ahol az iSTYLE és a Stylebolt akcióiról árulunk el néhány információt.

Az őrületből a Telekom sem marad ki, a szolgáltató a vásárlói visszajelzések alapján állította össze akciós kínálatát, így ha sietsz, akár egy Galaxy S7 Edge is olcsóbban lehet a tied. Ha többet szeretnél tudni, ezt a cikket olvasd el.

Olcsóbb árakkal készült az Office Depot is, cikkünkben 5 kedvezményes áron megvehető terméket mutattunk be, erről ide kattintva olvashatsz többet.

Szerszámra, esetleg más otthoni eszközre lenne szükség? Akkor jó, ha tudod, hogy a Praktiker is Fekete Pénteket tart, az áruház 6000 árucikk árát vitte le 10-40%-kal.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés