Connect with us

A rajongók döntötték el, milyen akciók legyenek a Telekomnál

People show their smartphones on December 25, 2013 in Dinan, northwestern France.   AFP PHOTO / PHILIPPE HUGUEN        (Photo credit should read PHILIPPE HUGUEN/AFP/Getty Images)

Kütyük

A rajongók döntötték el, milyen akciók legyenek a Telekomnál

Újabb Black Friday akciók a Telekomnál 2016. november 25-27. között.

Az elmúlt hétvégét követően a Telekom újabb három napos Black Friday akciót tart 2016. november 25-27-e között. A hétvégére különösen kedvező áru okostelefonokkal, tartozékokkal, a zenehallgatáshoz használt kiegészítőkkel és televízió készülékekkel is készül az telekommunikációs cég. A vállalat az első Black Friday hétvégéhez hasonlóan a második akciós hétvégén is a speciális Vidd el most, és kezdd el fizetni 2 hónap múlva  konstrukcióval, valamint online vásárlás esetén ingyenes kiszállítással kínálja termékeit annak érdekében, hogy megkönnyítse a karácsonyi bevásárlást.

„Ügyfeleink igényeire válaszolva döntöttünk úgy, hogy nemcsak speciális fizetési konstrukcióval készülünk a következő akciós hétvégére, hanem azzal is, hogy a kedvezményes ajánlatokat már nemcsak online, hanem a Telekom Black Friday akcióinak sorában most először a vállalat üzleteiben is elérhetővé tesszük.” –mondta el Pereszlényi Zoltán, a vállalat Ügyfél és csatorna kapcsolatmenedzsment igazgatója. 

s7

„E mellett idén először a Facebook oldalunk közösségét is bevontuk a hétvége akciós kínálatának kialakításába: követőink két gyártó okostelefonjára, a Samsung és Huawei 2-2 csúcsmodelljére adhatták le voksaikat. A legtöbb szavazatot kapott két készüléket pedig szerepeltetjük majd a pénteken induló Black Friday akciónk kínálatában. A közel 24 órán át tartó voksoláson összesen 14 776–an vettek részt,  és a két legnépszerűbb készüléknek a Samsung Galaxy S7 és Samsung Galaxy S7 Edge okostelefonok bizonyultak.” – tette hozzá az igazgató. 

Telekom elmúlt hétvégén tartott Black Friday akciója kiemelten sikeres volt, kétszer több látogató érkezett a vállalat weboldalára, mint egy átlagos hétvégén. A kínálatból a legnépszerűbbek a TV készülékek, az okostelefonok és a Bluetooth hangszórók voltak, de sokan rendeltek fitness aktivitásmérőt, okosórát és további kiegészítőket is.

Vidd el most, és kezdd el fizetni 2 hónap múlva

Telekom speciális Vidd el most, és kezdd el fizetni 2 hónap múlva  konstrukciója azt jelenti, hogy a kamatmentes részletre megvásárolt készülékért sem a vásárlás pillanatában, sem az azt követő 2 hónapban nem kell részletet fizetni, a törlesztés csak a harmadik hónaptól kezdődik.

 

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom