Connect with us

Még be sem mutatták őket, már most díjat kaptak az LG újdonságai

lg-logo

Kütyük

Még be sem mutatták őket, már most díjat kaptak az LG újdonságai

Még be sem mutatták őket, már most díjat kaptak az LG újdonságai

Ugyan csak január 4-én mutatkoznak be, a zsűri már most láthatta a dél-koreai gyártó legújabb modelljeit.

Az amerikai Szórakoztatóelektronikai Szövetség (Consumer Technology Association, CTA) 21 innovációs díjjal ismerte el a hamarosan induló 2017-es CES fogyasztói elektronikai vásár alkalmából az LG Electronics (LG) úttörő technológiai és formatervezési innovációit.

A díjazottak között van a prémium kategóriás LG SIGNATURE termékcsalád, több OLED televízió, valamint a csúcsteljesítményű V20 multimédiás okostelefon. Az LG OLED TV-i immár ötödik éve nyerik el a világ legnagyobb fogyasztói elektronikai vásárán, a CES-en bemutatott leginnovatívabb termékeknek kijáró, az iparág szakértői által odaítélt innovációs díjat.

ces216

A 2017-es CES azért is különleges alkalom, mert ez lesz a kiállítás történetének 50. rendezvénye, az LG és Zenith nevű leányvállalata pedig már a kezdetektől, az 1967-es alapítástól kezdve részt vesz a világ legnagyobb technológiai rendezvényén.

A dél-koreai vállalat teljesítményét ezúttal 11 olyan kategóriában ismerték el, amelyet igen éles iparági verseny jellemez:

  • háztartási berendezések,
  • otthoni audio- és videoeszközök,
  • mobiltelefonok, a mobiltelefon-kiegészítők,
  • kijelzők,
  • okosotthonok,
  • fejhallgatók,
  • fenntartható/ökodizájn technológiák,
  • hordozható médialejátszók,
  • számítógépes perifériák,
  • „technológia egy jobb világért”.

A díjnyertes termékeket a 2017-es CES-en, Las Vegasban, 2017. január 5-8. között állítják ki. A 2017-es CES innovációs díját elnyerő készülékek közül az LG a SIGNATURE termékcsaládra a legbüszkébb: e körből televíziók, mosógépek és mosogatógépek kapták meg az elismerést. Az LG SIGNATURE termékekben egyszerre jelenik meg a legkorszerűbb technológia, a világszínvonalú formatervezés, valamint a legapróbb részletek tökéletesítésének szentelt figyelem, ami ma már a legigényesebb vásárlók alapvető elvárásának számít. Az LG SIGNATURE OLED TV-k második generációja — amelyet a 2017-es CES-en mutatnak majd be — most is elnyerte az iparág legrangosabb elismerésének számító, a legjobb innovációnak járó díjat (Best of Innovations Award) csakúgy, mint 2016-ban az első generáció.

A CTA által támogatott és az Amerikai Ipari Formatervezők Szövetsége (Industrial Designers Society of America) által jóváhagyott CES innovációs díjakat minden évben egy elismert ipari formatervezőkből, mérnökökből és szakújságírókból álló bizottság ítéli oda. Ez a testület olyan különböző szempontok alapján hozza meg a döntését, amelyek a felhasználói értéket és az esztétikai szempontokat éppúgy felölelik, mint azt, hogy az adott termék mennyiben képvisel innovatív formavilágot és mennyiben járul hozzá a fogyasztó életminőségéhez. A 2017-es CES innovációs díjait elnyert LG-termékek listáját a vállalat sajtótájékoztatóján teszik majd közzé 2017. január 4-én, 8:00 órakor, Las Vegasban.

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom