Connect with us

Hirdetés

technokrata

Minden eddiginél drágább telefont mutatott be a Huawei

Kütyük

Minden eddiginél drágább telefont mutatott be a Huawei

A Huawei bemutatta új, Mate 9 okostelefonját és annak Porche Design kiadását is. Ez utóbbi közel félmillió forint!

Végre valahára bemutatkozott a Huawei legújabb zászlóshajója, a Mate 9. Az újdonság legnagyobb ütőkártyája egyértelműen a Kirin 950-as lapkakészlet, amely nyolcmagos processzorral és egy szintén nyolc magot használó grafikai gyorsítóval is ellátott a gyártó. Állításuk szerint az erősebb teljesítménytől függetlenül a processzor energiaigénye 15%-kal csökkent, míg a GPU 40%-kal hatékonyabb.

mate-9_1

Nem aprózták el a kijelzőt sem, a telefon előlapját ugyanis egy 5,9 colos Full HD felbontású megjelenítő uralja. Ebből a modellből sem maradt ki a P9-nél már megismert, a Leica segítségével fejlesztett kamerarendszer. Jelen esetben egy 12 megapixeles RGB és egy 20 megapixeles monokróm szenzor dolgozik a burkolat alatt.

mate-9_2

Jó hír, hogy nem kell aggódni a lemerüléstől, mivel eleve egy 4000 mAh-es akkumulátort helyeztek el a mérnökök a telefon mélyén, amit ráadásul a SuperCharge gyorstöltő eljárással egy napnyi energiával láthatunk el, mindössze 20 perc töltéssel.

porsche-design-mate-9

Érdekesség, hogy ezúttal készült egy Porsche Design verzió is, ez egy 5,5 colos, ívelt AMOLED képernyőt tartalmaz, igaz, sajnos itthon sohasem kerül hivatalosan piacra. A hagyományos verzió viszont igen, azért 699 eurót, azaz 215 ezer forintot kell majd fizetni. Bár ez sem kevés pénz, jó, ha tudod, hogy a Porsche Design kivitel 1395 euróba, azaz 429 ezer forintba kerül. Az Android 7.0-át futtató telefon arany, ezüst, szürke, fekete, barna és fehér színben az elkövetkező hetekben jelenik meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés