Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezzel biztosan tökéletes arcot vághatsz az állásinterjún!

Kütyük

Ezzel biztosan tökéletes arcot vághatsz az állásinterjún!

Megjött a Braun új borotvája és nagyon komoly!

A Braun leghatékonyabb és legkényelmesebb elektromos borotvája a 4 különböző speciálisan kialakított vágóelemnek és az innovatív SyncroSonic lehetővé teszi a könnyű és hatékony használatot még a problémás területek is.

unspecified-2

Technológiai áttörés: A 4 speciálisan kialakított vágóelem és a trimmelők tökéletes összhangja

Az új SyncroSonic technológiának köszönhetően a Series 9 kevesebb mozdulattal, a bőrre kifejtett nagy nyomás nélkül is alapos borotválkozást tesz lehetővé. A négy speciálisan kialakított vágóelem célja, hogy hatékonyan és kíméletesen távolítsa el a szőrszálakat. A borotva központi részei, a HyperLift&Cut trimmelőt, valamint a Direct&Cut trimmelőt kifejezetten nehezen elérhető, problémás területekre találtak ki. A HyperLift&Cut trimmelő megemeli és levágja a fekvő szőrszálakat, míg a Direct&Cut trimmelő elrendezi és levágja a különböző irányba növekedő szőrszálakat. Az OptiFoil borotvaszita – igazodva az arc kontúrjához – biztonságosan távolítja el a kisebb szőrszálakat is a bőr felszínéről. Az egymástól független, rugalmas vágóelemek és a 10 irányba mozgatható billenő fej maximálisan alkalmazkodik arcodhoz, így pontosabb érintkezést biztosít az arcbőrrel a még alaposabb borotválkozásért.

unspecified

 

Nagy teljesítmény a SyncroSonic  technológiával

A Series 9-et a Braun eddigi legjobb teljesítményű motorja hajtja, amely 10.000 mikro rezgéssel 40 000 vágómozdulatot végez percenként. A Braun szabadalmazott SyncroSonic™ technológiája érzékeli szakállát, percenként 160x ellenőrzi a sűrűségét és tökéletesen alkalmazkodik hozzá.  A Series 9 elektromos borotva már a 3 napos borostával is felveszi a harcot a mindig sima bőrért.

 

A Braun hosszú idők óta a legmodernebb technológiáknak megfelelően tervezi készülékeit, a Series 9 elektromos borotvákat a „Tisztaság ereje” formálta. A kialakítás, a speciális funkciók és a stílusos megjelenés összhangja teszi ezt a borotvát igazán Braunná. Az ergonomikus, hajlított alak és a csúszásmentes felület kényelmes és biztonságos kezelést biztosít akár a zuhany alatt is. A LED kijelző precízen jelzi az akkumulátor töltöttségét, a higiéniai állapotot és az utazózár állapotát is. A korszerű Li-ion-os akkumulátor pedig megbízhatóan teljesít minden körülmény között. A Series 9 minden reggel újjászületik a világ egyetlen 5 funkciós, alkoholalapú Clean&Charge tisztító- és töltőegység segítségével, amely higiénikusan tisztít, tölt, ken, kiválasztja a tisztítóprogramot és szárít egyetlen gombnyomásra.

unspecified

A Braun Series 9 borotvák ajánlott fogyasztói árai:

BRAUN 9-9290cc WD borotva      130 999 Ft

BRAUN 9-9260s WD borotva        119 999 Ft

BRAUN 9-9240s WD borotva        119 999 Ft

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés