Connect with us

Hirdetés

technokrata

Különös hibára bukkantak az iPhone 7-nél

Kütyük

Különös hibára bukkantak az iPhone 7-nél

Vannak olyan telefonok, amik lassabban töltenek és az LTE hálózatot is hamarabb eldobják.

Az iPhone 7-et sem kerülhetik el a problémák. Röviddel azután, hogy kiderült, a 32 GB-os variánsok lassabbak a 128 GB-os és 256 GB-os háttértárral szerelt példányoknál, most újabb hibára derült fény. Ezúttal az Intel chipjeivel szerelt telefonokkal van probléma, hiszen Cellular Insights mérései alapján ezek az eszközök több szepomtból is rosszabbak a Qualcomm alkatrészt tartalmazó modelleknél.

iPhone7-JetBlk-34BR_AirPods-Laydown-OB-PRINT-2

Lényegében arról van szó, hogy az Intel chipjeit tartalmazó iPhone 7-esek lassabban töltenek és LTE hálózaton is kevesebb ideig tudják fenntartani a stabil kapcsolatot. Ez utóbbi főleg azokon a területeken probléma, ahol csekély a jelerősség, a vizsgálatok alapján ugyanis az esetek 75%-ában gyengébb az Intel modullal ellátott telefon, mint a Qualcomm-os társa.

Egyelőre nem tudni, hogy pusztán szoftveres problémáról van-e szó és az Apple egy frissítéssel orvosolhatja a hibát, vagy egyszerűen az Intel fejlesztése kevesebbet tud a konkurensénél. Ha ez utóbbi az igaz, akkor valószínűleg arról lehet szó, hogy egyszerűen még így is megfelelt a szükséges elvárásoknak az Intel, azaz a Qualcomm gyakorlatilag túlteljesítette az igényeket. Akármi is az igazság, érdemes az A1660 és A1661 kódnevű iPhone 7-eseket választani, ezek ugyanis a megfelelő chipet tartalmazzák.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés