Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kiderült, melyik mobil bírja a legtovább

Kütyük

Kiderült, melyik mobil bírja a legtovább

Meglepő végeredményt hozott egy új teszt.

Időről időre megvizsgálja a Phone Arena, hogy mely készülékek bírják a legtovább szuflával. Mostani tesztük apropója a Google új, Pixel sorozatú készüléke és az iPhone 7 volt. A teszt során 200 nit fénysűrűségre állították be a mobilokat, majd elkezdték aktívan használni az eszközöket. A legrövidebb ideig a OnePlus 3 bírta, ez 5 óra 53 perc után merült le.

chargingphone

Alig fél órával ment tovább az LG V20 és a Nexus 6P, míg a Motorola Moto Z Force Droid Edition 7 óra 9 percig működött. Harmadikként a Galaxy S7 Edge futott be, a dél-koreai gyártó zászlóshajója 7 óra 18 percig működött, amelyet egyetlen perccel szárnyalt túl a 3450 mAh-es akkumulátorral rendelkező Google Pixel XL.

 

akkumulatoruzemidoAz abszolút nyertes azonban az iPhone 7 Plus lett, a 2900 mAh-es akkumulátort tartalmazó csúcsmodell ugyanis 9 óra 5 percig, azaz majdnem két órával tovább bírta mint a legfőbb konkurensei. Igaz, a töltés során ez a mobil volt a leglassabb, a teljes feltöltéshez ugyanis 197 percre volt szüksége, szemben például a OnePlus 3-mal, ami 74 perc alatt is elvégezte ugyan ezt a feladatot.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés