Connect with us

technokrata

Meglepő, de van olyan iPhone 7, ami lassabb mint a többi

Kütyük

Meglepő, de van olyan iPhone 7, ami lassabb mint a többi

Jaj, a 32 GB-os tárhelyű verziónak.

Igen érdekes problémát szúrtak ki az iPhone 7-es 32 GB-os verziójánál. Bár a mindennapok során nem érződik a tesztek alapján egyértelműen lassabbak a 32 GB-os háttértárral rendelkező telefonok, mint a 128 vagy 256 GB-os társaik.

Ahogyan Unbox Therapy videójából is látszik, az olvasási sebességek között csak minimális az eltérés, ám az írás terén már jóval nagyobb a különbség. Ugyanis míg a 32 GB-os verzió másodpercenként 42 MB-nyi adatot képes eltárolni, addig a 256 GB-os kiadás 341 MB-ot, azaz gyakorlatilag nyolcszor annyit!

Szerencsére Unbox Therapy nem elégedett meg ennyivel és adatot is másolt az iPhone-okra a saját MacBookjáról. Amíg a 256 GB-os kiadás esetén 4,2 GB-nyi adatot 2 perc 34 másodperc alatt tudott felmásolni a készülékre, addig a 32 GB-osnál ez már 3 perc 40 másodpercig tartott, azaz több mint egy perccel tovább.

Azért az nem valószínű, hogy bármi is változna ettől a hírtől, hiszen a felhasználók 99%-a gyakorlatilag sohasem fog egymás mellett két iPhone-nal teszteket futtatni, így nehezen elképzelhető, hogy a észreveszik a problémát. Inkább csak az jelent gondot, hogy az Apple egy 200 ezer forintos telefonnál is spórolt a néhány dollárcentes memóriamodulon és a lassabb verziót építették be a burkolat alá.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök