Connect with us

Hirdetés

technokrata

Íme egy program amivel feltuningolhatod az iPhone kameráját

Kütyük

Íme egy program amivel feltuningolhatod az iPhone kameráját

Sokat tud az ACDSee Camera Pro!

Kétségtelen tény, hogy az Apple évről évre sokat javít az iPhone-ok kameráján, legyen szó akár magáról a szenzorról, a lencsékről vagy épp a szoftverről. Ez utóbbi azonban csak az átlagfelhasználók igényeit elégíti ki, aki maga is belemenne a részletekbe, annak másik alkalmazást kell választania. Ezek közé tartozik az ACDSee Camera Pro is!

acdseecamerapro

Sok mindent tud

Ha a lehető legegyszerűbben kellene megfogalmazni, hogy miért is jó ez a szoftver, akkor azt mondanám, hogy azért, mert még többet kihozhatunk a telefonunkból. A már említett manuális mód keretében expozíciót, fehéregyensúlyt és fokuszt is állíthatunk, az ISO-ról és a záridőről már nem is beszélve. Emellett olyan különlegességek is megtalálhatóak a szoftverben mint a 27 féle effekt, amellyel szépia, noir vagy épp x-ray képeket is készíthetünk. A vakuval is jól bánik az ACDSee szoftvere, ugyanis hat fajta egyedi beállítás áll a rendelkezésünkre, illetve akár össze is mosthatjuk a hagyományos és a vakus képeket is.

iphone6csik2

Jobb minőségben menthetjük el a fotókat

Ezek mellett még igen jól jön, hogy a mentés során is többféle választási lehetőségünk van. Az új, iPhone 6S utáni telefonoknál a RAW opciót is igénybe vehetjük, mígy a régebbi telefonoknál (vagy azoknál, amelyekben kisebb a memória) TIFF és PNG formátum közül is választhatunk. Természetesen JPG is a rendelkezésünkre áll, itt három fajta mentési minőség közül találhatjuk meg a leginkább megfelelőt.

A fentebb leírt funkciók alapján szerintem világosan látható, hogy a szoftvert megéri letölteni, különösen azért, mert könnyen lehet, hogy néhány nap múlva már fizetni kell érte.

Frissítés: Sajnos a cikk megjelenése után röviddel újra fizetős lett az applikáció, így immár csak 5 eurós áron tölthető le! 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés