Connect with us

technokrata

Használnád a Note 7-esed a repülőn? Az ki van zárva!

Kütyük

Használnád a Note 7-esed a repülőn? Az ki van zárva!

A Wizz Air egyik járatán rögzítették a felvételt, ahol hallható, hogy tilos a telefon használata az utazás teljes időtartama alatt.

Az elmúlt hetekben több ízben is beszámoltunk a Samsung kálváriájáról, hiszen a dél-koreai gyártó legújabb zászlóshajója a Note 7-es több példánya is kigyulladt/felrobbant. Az óriási visszahívással járó, tetemes veszteséget termelő ügy egyik szomorú eleme, hogy gyakorlatilag minden légitársaság megtiltotta a telefon használatát, hiszen nem tudni, mely példányokkal lehet gond.

Így tett a Wizz Air is, a légitársaság ugyanis minden induló járatán felhívja a figyelmet arra, hogy a Note 7-eseket csak kikapcsolt állapotban tarthatják maguknál a felhasználók. Ezt a figyelmeztetést rögzítette Szergely Gergő, aki fel is töltötte a videót a Facebook oldalára, így most bárki megtekintheti. Az biztos, hogy egy ilyen figyelmeztetés elképesztően komoly veszteséget okozhat a Samsungnak, hiszen még azok is értesülnek a telefon hibájáról, akik egyébként az életben nem vásárolnának ilyen típust.

Forrás: HVGSzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom