Connect with us

technokrata

Frissítve! Rájár a rúd a Samsungra: Most egy S7 füstölt el

galaxys72

Kütyük

Frissítve! Rájár a rúd a Samsungra: Most egy S7 füstölt el

Videó is készült az esetről.

Igencsak rémisztő pillanatokat élt át egy hölgy, aki a kávézóban beszélgetve arra lett figyelmes, hogy a telefonja felpuffad majd füstölni kezd. Az ember azt gondolná, hogy ilyen csak öreg, már rossz és eleve kínai töltővel töltött akkumulátorú telefonnál fordulhat elő, pedig ilyenről szó sincs. Ahogyan a The Sun birtokába jutott felvételen is látszik, a telefon nyomkodása során történt valami a készülék belsejében.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=72&v=E1TkDuGFDdc

Ez pedig azért különösen problémás, mert az alany egy Galaxy S7, amelyet három hónapja vásároltak, azaz nemcsak, hogy nem öreg, de még drága is, ennek ellenére elfüstölt egy mezei délutánon.  A Samsung szerint egyedi problémáról van szó, de azt ígérték kivizsgálják ezt a felettébb kínos esetet is.

Frissítés: A Samsung a cikk megjelenése után elküldte az állásfoglalását, mely alább olvasható:

Nincs tudomásunk S7 készülékekkel kapcsolatos biztonsági problémáról. A Samsung minden vásárlói visszajelzést kiemelten komolyan kezel, és külön-külön is megvizsgál. A szóban forgó eset is kivizsgálás alatt van, ügyfélszolgálati csapatunk már felvette a kapcsolatot a készülék tulajdonosával. Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák