Connect with us

technokrata

Két kijelzővel támad az LG új zászlóshajója

Kütyük

Két kijelzővel támad az LG új zászlóshajója

Bemutatkozott az LG V20.

A várakozásoknak megfelelően az LG leleplezte legújabb zászlóshajóját, az Android 7.0 Nougat-ot futtató V20-at. A telefon megörökölte elődje egyik jellegzetes vonását, így a V10-hez hasonlóan ez a modell is két kijelzőt kapott. A nagyobb megjelenítő egy 5,7 colos, 2560 x 1440 pixel felbontású egység, míg a kisebbik, Always On technológiára építő példány egy egészen apró, 140 x 160 pixeles darab. Az IPS technológiájú kijelzők mögött egy négymagos, Snapdragon 820 lapkakészletű processzor dolgozik, 4 GB RAM-mal és 64 GB-nyi, microSD-vel bővíthető memóriával karöltve.

Lgv201

Nem meglepetés, hogy a V20-ban a G5-ben már megismert kamerarendszer dolgozik, a 16 és 8 megapixeles szenzorokból álló egység nagy látószögű fotók és 4K felbontású videók rögzítésére is képes. Természetesen a repertoár része a lézeres autofókusz és az optikai képstabilizátor is.

Nemcsak fotózni, de zenéket megszólaltatni is jól tud a V20-as, a  Quad DAC-nak és a B&O Play szoftveres technológiáknak köszönhetően ugyanis a piac egyik legjobb hangminőségű eszközéről van szó. Jól sikerült a készülékház kialakítása is, az alumíniumból és üvegből álló burkolat ugyanis bírja a leejtéseket és a víz sem okoz problémát a számára.

LGV2022

Az NFC-vel, ac-s WiFi-vel, Bluetooth 4.2-vel és USB-C csatlakozóval érkező telefon meghajtásáról egy 3200 mAh-es akkumulátor gondoskodik, így egy napig biztosan nem kell a töltő után rohangásznunk. A rózsaszín, titán és ezüst színekben érkező telefon szeptemberben jelenik meg, a pontos áráról azonban egyelőre nincs információ.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin