Connect with us

technokrata

Még nem múltál el 25? Akkor Neked szól a Vodafone ajánlata!

Kütyük

Még nem múltál el 25? Akkor Neked szól a Vodafone ajánlata!

Vodafone You: havi 2 GB plusz adat minden 25 év alattinak.

Havi 2 GB plusz adattal, egyetemi közösségi térrel és ehhez kapcsolódó 6 hetes programsorozattal, valamint véleményvezérek inspiráló történeteivel indítja a tanévet a Vodafone a 25 év alattiak számára. A Vodafone You platform indításának célja, hogy eszközt, inspirációt adjon a fiataloknak álmaik eléréséhez, és ennek sikeréhez támogatást nyújtson a fiatalok körében kiemelkedő fontosságú internethasználat terén. Szeptember 5. és október 14. között a Vodafone ProjektPlacc többek között szakmai beszélgetésekkel, workshopokkal és kertmozival várja az érdeklődőket az ELTE Lágymányosi Campusának Északi tömbjénél.

Az internet szerepe kulcsfontosságú abban, hogy a fiatalok megfelelő mennyiségű és minőségű információhoz jussanak. A Vodafone You minden 25 év alatti ügyfélnek havi +2 GB adatkeretet biztosít szeptember 6-tól a havidíjas csomagokban foglalt adatkereten felül. A You extra adatkerete a Young tarifacsomagokon kívül minden publikus, kereskedelmi forgalomban elérhető havidíjas előfizetéshez díjmentesen kérhető, abban az esetben is, ha az előfizetés a szülő nevén van.

usingphone

A Vodafone You az előfizető 25. születésnapjáig igényelhető és azt követően a szolgáltatás még két évig aktív marad.

A plusz adaton felül a Vodafone You közösség tagjai ingyen beszélhetnek egymás között, továbbá minden készülékvásárlásra jogosult előfizető egyszeri 20 000 forint készülékvásárlási kedvezményben részesül. A speciális, kizárólag fiataloknak elérhető készülék promóciók folyamatosan elérhetőek lesznek a bevezető időszakot követően is.

A Vodafone kérésére a TNS Hoffmann 2015 telén 16 és 24 év közötti magyar fiatalok körében fókuszcsoportos kutatást végzett. Ebből kiderült, hogy a korosztályba tartozók nagy része magabiztos, nyitott, tudatosan és bátran választ célokat. Nagy hangsúlyt fektetnek saját útjuk megtalálására, önmaguk formálására, és az egyéni céljaiknak alárendelten a kapcsolatok és a megosztás lényeges része az életüknek.

usingphone

„A fiatalok többsége általában ebben az időszakban dönt a jövőjéről, arról, hogy a felnőtt életében milyen irányban tegye meg az első lépéseket. Mi olyan márkává szeretnénk válni, mely technológiai megoldásaival és szolgáltatásaival segíti a fiatalokat álmaik megvalósításában, valamint abban, hogy ne adják fel céljaikat, vágyaikat”, mondta Baráth Péter, a Vodafone Magyarország márkaigazgatója. „Kezdeti inspirációként 3 fiatal szakmai sikertörténetét szeretnénk bemutatni az érdeklődők – nem csak egyetemisták – számára”, majd a jövőben a Vodafone You Facebook oldalán folyamatosan várjuk és megosztjuk azoknak a fiataloknak a történetét, amelyek motivációul szolgálhatnak bárkinek, aki az önmegvalósítás útját járja” – tette hozzá a márkaigazgató a ProjektPlacc elnevezésű közösségi tér megnyitóján.

A Vodafone első szeretne lenni a szolgáltatók között abban, hogy hiteles üzenetekkel, releváns ajánlatokkal és szolgáltatásokkal szól a legfiatalabb célcsoporthoz. Kezdetben a vállalat három, a fiatalok körében jól ismert példakép aktív közreműködésével, valamint egy 6 héten keresztül működő, programokkal teli közösségi tér kialakításával szeretné segíteni a fiatalokat abban, hogy minél inkább megtalálják és elérjék céljaikat. A későbbiek során a Vodafone You közösségi média csatornáin újabb sikertörténetekkel is megismerkedhetnek a You közösség tagjai.

 

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom