Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új szintre emelte a mobilos fotózást a Hasselblad

Kütyük

Új szintre emelte a mobilos fotózást a Hasselblad

Elég rápattintani a Moto Z-re és kezdődhet a fotózás!

A korábbi pletykáknak megfelelően az IFA-n bemutatkozott a Hasselblad Moto Z-hez készült kiegészítője a True Zoom. A MotoMod sorozatba tartozó kiegészítővel 12 megapixeles fotókat készíthetünk (ez meglepő, hiszen a Moto Z-ben 13 megapixeles egység van), a videókat pedig legfeljebb Full HD felbontásban vehetjük fel.hasselblad1

A Hasselblad True Zoom lencséinek apertúrája f/3.5-től f/6.5-ig terjedhet, attól függően, hogy épp mennyire nagyítunk bele a képbe. Apropó nagyítás, a kiegészítő tízszeres optikai zoommal rendelkezik,   így akár a távoli részleteket is megörökíthetjük. Az optikai képstabilizátorral ellátott egység természetesen makrózni is tud, igaz a legkisebb távolsága 5 centiméter.

null

Ha tehát a legapróbb tárgyakat nem is, a sötétben megbújó érdekességeket azért lefotózhatjuk, ugyanis a True Zoom-ra Xenon vaku is került. Az talán nem meglepetés, hogy RAW-ban is fotózhatunk, persze ilyenkor számolni kell azzal, hogy hamar megtelik a memória.

null

Egyelőre nem tudni, hogy mekkora sikert arat majd az újdonság, hiszen nem lesz olcsó. Egyetlen példányért ugyanis 299 eurót (93 ezer forint) kell fizetni, ami egy Moto Z értékének közel fele. Akit mégis érdekel ez a kiegészítő, az örülhet, hogy még ebben a hónapban piacra kerülnek az első darabok.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés