Connect with us

Jövőre eltűnhet az iPhone egyik ikonikus részlete

IPhone_5S_Home_Button

Kütyük

Jövőre eltűnhet az iPhone egyik ikonikus részlete

Jöhet egy olyan iPhone, amiből hiányzik a home gomb.

Az iPhone kezelésének egyik alappillére a kijelző alá épített home gomb. Ez az egység kezdetben csak hagyományos nyomógombként szolgált, mára azonban már ujjlenyomat-olvasót is belepaszíroztak a kaliforniai gyártó mérnökei.

Nos, hiába a folyamatos fejlődés, egyre valószínűbb, hogy jövőre már részben búcsút mondhatunk az ikonikussá vált egységnek. A legújabb pletykák alapján ugyanis az Apple célja, hogy egy jövőre bemutatkozó iPhone-variánsból már kihagyja ezt az egységet. Valószínűleg a kijelző alá kerülne a szenzor, így elég lenne a megfelelő helyre érinteni az ujjunkat a beengedéshez. Erről már régóta pletykálnak, állítólag Jony Ive feltett szándéka, hogy egy olyan iPhone-t készítsen, amelynek a teljes előlapját kijelző borítja.

IPhone_5S_Home_Button

Mivel azonban 2017-ben szinte biztosan csak igen drágán oldható majd meg, ezért valószínűleg egy, a Plus variáns felé érkező, talán Pro nevet kapó kivitelben jelenhet meg az innováció. Sokáig úgy tűnt, hogy ezt a kiadást már idén bemutatják, de egyre biztosabb, hogy az iPhone jövő évi, 10 éves jubileumára tarogatja az Apple ezt a különlegességet.

Persze ez nem azt jelenti, hogy egyik napról a másikra meg kell tanulniuk a felhasználóknak az iPhone újfajta kezelését, a home gomb az alacsonyabb árú verziókban még biztosan évekig jelen lesz, ahogyan az előző generációkat is sokáig forgalmazza majd az Apple.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom