Connect with us

Ha az Apple-ön múlik, erről a mobilról szól majd az ősz

iphone7pletyka

Kütyük

Ha az Apple-ön múlik, erről a mobilról szól majd az ősz

Nagyon készül az iPhone 7 Plus-ra az Apple.

Az Apple 2014-ben, az iPhone 6-tal egyidőben leplezte le a nagyobb, 5,5 colos képernyővel készülő Plus variánst. A kivitel az értelemszerűen nagyobb méretű kijelző mellett hosszabb üzemidőt garantáló akkumulátorral és optikai képstabilizátorral igyekezett felhívni magára a figyelmet. Ez csak részben sikerült, a Plus verzió a 6S-érában sem lett elképesztő siker, gyakorlatilag minden hónapban a többszörösét adják el a “normál” kivitelnek.

Idén ez megváltozhat, legalábbis a legújabb információk szerint az Apple minden erejével azon van, hogy növelje a Plus eladásait. Az iPhone 7-es nagyobb méretű társa ezért duál kamerarendszert kap majd, ez pedig erőteljesen megjelenik majd a reklámanyagokban is, ezzel is a nagyobb iPhone felé terelve a vásárlókat.

iphone7pletyka

Emellett megmarad a nagyobb akkumulátor is, így az üzemidővel sem kell annyit foglalkozni. Az is segíthet még, hogy míg 2014-ben még kevesebb 5,5 colos telefon volt a piacon, addig mára szinte minden, felsőkategóriás eszköz ebben a méretosztályban van jelen, azaz az emberek egyre kevésbé hökkennek meg a nagy mérettől.

Ezért nem is véletlen, hogy iparági pletykák szerint a kaliforniai gyártó az iPhone 6S Plus-hoz képest 30%-kal több iPhone 7 Plus-t rendelt meg a Foxconn-tól, azaz úgy számolnak, hogy idén ez is slágerkészülékké válhat. Az biztos, hogy mi kiváncsian várjuk, hogy mit hoztak össze a kaliforniai gyártó munkatársai. Szerencsére erre már nem kell olyan sokat várni, szeptember elején minden kiderül!

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom