Connect with us

Egyre jobban szeretünk a mobilunkkal fizetni

android pay

Kütyük

Egyre jobban szeretünk a mobilunkkal fizetni

Az egy éves Samsung Pay már közel 100 millió tranzakciónál jár.

A Samsung Electronics tegnap ünnepelte a legelterjedtebb mobil fizetési rendszer, a Samsung Pay egyéves évfordulóját – hét országban összesen majdnem 100 millió egyéni tranzakcióval.

Globális piaci és partneri ökoszisztéma

A Samsung Pay elterjedtsége folyamatosan növekszik, miközben egyre fejlettebb szolgáltatásokat nyújt. Így válik a hitelkártyán és bankkártyán túlmutató, teljes értékű digitális pénztárcává olyan extra szolgáltatásokkal is kiegészítve, mint a tagsági- és ajándékkártyák vagy akár a kuponok. Jelenleg több mint 4 millió regisztrált tagsági kártya működik az Egyesült Államokban és Dél-Koreában, kényelmesebb és rugalmas fizetési élménnyel könnyítve meg a felhasználók mindennapjait. A Samsung Pay emellett folyamatosan bővíti banki és kereskedői partnerlistáját világszerte; jelenleg több mint 440 bank rendszerét támogatja a szolgáltatás.

samsung pay

Dél-Korea területén több mint 2 billió von (788 millió dollár) értékű tranzakció történt, több mint 25 százalékuk online. Közel 11 millió, értéknövelt szolgáltatásokhoz kapcsolódó kártyát (ideértve a tagsági-, bank- és tranzitkártyákat) regisztráltak, amely jól példázza a fogyasztói magatartás változását és a Samsung Pay nyújtotta előnyöket Koreában.

Nem csupán fizetési szolgáltatás

A Samsung Pay biztonságos és egyszerűen használható mobil fizetési szolgáltatás, amely szinte minden olyan helyen használható fizetésre, ahol a kártyás fizetés lehetséges.

  • EGYSZERŰ: A felhasználóknak a Samsung Pay rendszerrel történő fizetéskor annyi a dolguk, hogy végighúzzák az ujjukat a kompatibilis Galaxy okostelefonjuk kijelzőjén, beolvassák az ujjlenyomatukat és fizetnek.
  • BIZTONSÁGOS: A Samsung Pay három külön szintet használ a fizetés biztonsága érdekében: ujjlenyomat vagy írisz alapú biometrikus azonosítást; a kártyaadatok tokenizációval történő titkosítását; valamint a Samsung KNOX-ot, a Samsung mobilbiztonsági platformját, amelyet nemzetvédelmi szervezetek is alkalmaznak.
  • SZINTE BÁRHOL: A Samsung Pay kompatibilis a meglévő és új terminálok nagy részével, így a felhasználók szinte bárhol használhatják az okostelefonjukat, ahol lehúzható vagy odaérinthető a hagyományos kártyája.

A Samsung Pay jelenleg csak bizonyos Galaxy eszközökön érhető el, ideértve az új Galaxy Note7, Galaxy S7 és S7 edge, az S6 edge+ és a Note5 készüléket, valamint olyan prémium és középkategóriás okostelefonokat, mint a 2016-os Galaxy A5, A7 és A9 modellek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom