Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mindenkit levert a Huawei zászlóshajója

Kütyük

Mindenkit levert a Huawei zászlóshajója

Az EISA szerint a Huawei P9 a legjobb európai fogyasztói okostelefon.

 A Huawei, a világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai szállítója nyerte az EISA (European Imaging and Sound Association) „European Consumer Smartphone 2016–2017” (Legjobb európai fogyasztói okostelefon 2016–2017) díját a Huawei P9-cel, a vállalat legújabb csúcskategóriás készülékével. Ez a negyedik egymást követő év, amikor az EISA a Huaweit díjazza ebben a kategóriában.

A Huawei P9 az első olyan okostelefon, melyet az ikonikus Leica Camera AG-vel közösen alkottak meg, ezzel újraértelmezve az okostelefonos fényképezést. A P9 dupla lencsés kamerájával az okostelefonos fényképezés új szintre emelkedik, miután a készülék páratlan tisztaságú, gazdag és eredeti képek készítését teszi lehetővé mind élénk, mind lenyűgöző fekete és fehér színekben.

EISA_Award_Huawei P9

Az European Consumer Smartphone 2016-17 (Legjobb európai fogyasztói okostelefon 2016–2017) díj átadásakor az EISA zsűrije kiemelte:

“Fontos dolgokat jól megragadni néha nem egyszerű, de a Huawei P9 pontosan ezt teszi. 5,2”-es IPS-NEO LCD Full HD-felbontású kijelzőjével, nyolcmagos HiSilicon Kirin 955 SoC-vel és Emotion UI 4.1-es Android OS 6.0 rendszerével. De ez még nem minden. A Huawei történelmet írt azáltal, hogy gyártóként elsőként tette elérhetővé a Leica fényképezési módszereit mobil eszközök számára. A dupla lencsés kamera több fényt fog be, és tisztább képet biztosít fényképek és videók számára. A 3000 mA kapacitású akkumulátor biztosítja, hogy két töltés között minden értékes pillanatot meg lehessen örökíteni. Az unibody dizájn gyémántvágású széleivel, lekerekített sarkaival, valamint a 2.5D-s üveg pedig egyszerre praktikussá és gyönyörűvé teszik a P9-et. 

A P9 és a P9 Plus globális kiszállításai 2016. júliusban elérték a 4,5 milliós darabszámot, és Európa több országában, például Franciaországban, Finnországban és Angliában is erős eladásokat mértek. A készülékek Magyarországon előrhetők a szolgáltatóknál és a kiskereskedelmi partnereknél is 3 év teljes körű gyártói garanciával, 3 hónap kijelző garanciával és 3 hónap készülék garanciával.

 

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés