Connect with us

technokrata

Nincs sok pénzed, de jó telefont szeretnél? Ez tetszeni fog!

honor5play2

Kütyük

Nincs sok pénzed, de jó telefont szeretnél? Ez tetszeni fog!

Kevés pénzért ad korrekt hardvert a Honor újdonsága.

Bár kétségtelen tény, hogy a csúcsmodellek rengeteg izgalmat tartogatnak, a vásárlók mégsem ezeket, hanem a megfizethető árú, korrekt hardverrel szerelt darabokat keresik. Ebben a mezőnyben indul csatába a Honor újdonsága, amelyet Honor 5 Play-nek kereszteltek. A készülék elsőként Kínában kerül majd forgalomba, ott 25 ezer forintnak megfelelő valutát kérnek érte.

honor5play2

 

Ezért a pénzért pedig igen impozáns, hogy az előlapot egy 5 colos, 1280 x 720 pixel felbontású képernyő uralja, amely mögött az 1,3 GHz-en üzemelő MediaTek MT 6735P processzor, 2 GB RAM és 16 GB, microSD-vel bővíthető memória foglal helyet. Emellett még egy 8 megapixeles kamera is jutott a hátlapra, illetve a mérnökök egy Easy Key névre keresztelt gombbal is ellátták az újdonságot, ez a programozható billentyű az általunk előre beállított alkalmazást nyithatja meg.

Az Android 5.0 Lollipop rendszert futtató Honor 5 Play egy 2200 mAh-es akkumulátort kapott, ezzel a gyártó szerint 1,5-2 napig üzemel majd a készülék. Az arany, fekete és fehér színben debütáló telefon hazai elérhetőségéről egyelőre nincs információ, de szinte biztosak vagyunk benne, hogy itthon is megjelenik majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák