Connect with us

Nincs sok pénzed, de jó telefont szeretnél? Ez tetszeni fog!

honor5play2

Kütyük

Nincs sok pénzed, de jó telefont szeretnél? Ez tetszeni fog!

Kevés pénzért ad korrekt hardvert a Honor újdonsága.

Bár kétségtelen tény, hogy a csúcsmodellek rengeteg izgalmat tartogatnak, a vásárlók mégsem ezeket, hanem a megfizethető árú, korrekt hardverrel szerelt darabokat keresik. Ebben a mezőnyben indul csatába a Honor újdonsága, amelyet Honor 5 Play-nek kereszteltek. A készülék elsőként Kínában kerül majd forgalomba, ott 25 ezer forintnak megfelelő valutát kérnek érte.

honor5play2

 

Ezért a pénzért pedig igen impozáns, hogy az előlapot egy 5 colos, 1280 x 720 pixel felbontású képernyő uralja, amely mögött az 1,3 GHz-en üzemelő MediaTek MT 6735P processzor, 2 GB RAM és 16 GB, microSD-vel bővíthető memória foglal helyet. Emellett még egy 8 megapixeles kamera is jutott a hátlapra, illetve a mérnökök egy Easy Key névre keresztelt gombbal is ellátták az újdonságot, ez a programozható billentyű az általunk előre beállított alkalmazást nyithatja meg.

Az Android 5.0 Lollipop rendszert futtató Honor 5 Play egy 2200 mAh-es akkumulátort kapott, ezzel a gyártó szerint 1,5-2 napig üzemel majd a készülék. Az arany, fekete és fehér színben debütáló telefon hazai elérhetőségéről egyelőre nincs információ, de szinte biztosak vagyunk benne, hogy itthon is megjelenik majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom