Connect with us

Hirdetés

technokrata

Most Te is megmondhatod, milyen legyen az új ZTE!

Kütyük

Most Te is megmondhatod, milyen legyen az új ZTE!

A te ötleteidre is kiváncsi a kínai gyártó.

Nem mindennapi kezdeményezéssel szeretné növelni a rajongóinak számát a ZTE. A kínai gyártó még januárban alapította meg a Z-Community-t, amelynek célja, hogy a márka és a készülékek iránt érdeklődők  értesülhessenek az újdonságokról. Nos, most Project CSX néven egy új kezdeményezést indítottak, itt pedig  várják a javasolatokat arra vonatkozóan, hogy milyen eszközt dobjanak piacra a jövőben.

zte-blade-v7

Érdekesség, hogy semmiféle megkötés nem terheli a tagokat, bárki elküldtheti a ZTE számára az ötletét, legyen szó táblagépről, okostelefonról vagy épp okosóráról, a cél az, hogy olyan ötletek érkezzenek a fejlesztőkhöz, amiknek hála a lehető legjobb készülékeket tudják elkészíteni.

Nem meglepő, hogy már számtalan ötlet érkezett, a legtöbben olyan készüléket szeretnének, amit ritkábban kell tölteni. Akinek az ötlete elnyeri a ZTE és a Z-Community tetszését, az nemcsak egy jó mobilt, de egy ingyen las-vegas-i utat is kap majd, hiszen a januári CES-en itt mutatja majd be a kínai gyártó az ötletek alapján megalkotott eszközét.

Forrás: HVG



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés