Connect with us

technokrata

Ezt a telefont alig bírod majd egy kézzel megfogni!

honornote8

Kütyük

Ezt a telefont alig bírod majd egy kézzel megfogni!

Nem lett kicsi a Honor újdonsága.

Bemutatta legújabb mobilját a Honor. A Huawei márkája Honor Note 8 névre keresztelte el a legújabb eszközét, a mobil pedig nem akármilyen tulajdonságokkal rendelkezik. Az előlapját egy 6,6 colos, 1440 x 2560 pixel felbontású Super AMOLED képernyő foglalja el.

honornote82

A kiemelkedően fényes, 4,8 nites fehér fényerősségű panel mögött pedig a 4 darab, 2,5 GHz-es Cortex-A72 és 4 darab, 1,8 GHz-es Cortex-A53 magot tartalmazó Kirin 955-ös lapkakészlet foglal helyet, 4 GB RAM és kiviteltől függően 32, 64 vagy 128 GB-nyi tárhely mellett.

honornote8

Az újdonság hátoldalán egy RGBW szenzorral ellátott 13 megapixeles kamerát találunk, míg szelfiket a 8 megapixeles egységgel készíthetünk. A Honor Note 8-cal szerencsére sok fotót készíthetünk, hiszen a 4500 mAh-es akkumulátorral 1,5-2 napig is használható a készülék. Amennyiben mégis beütne a baj, úgy jó hír, hogy a csomagban egy gyorstöltő is helyet kapott, ezzel pedig rövid idő alatt életet lehelhetünk a mobilba.

honornote83

A Honor Note 8 forgalmazása elsőként Kínában kezdődik meg, ott az alapverzióért körülbelül 100 ezer forintnyi jüant kérnek, míg a csúcsmodell 120 ezer forintnak megfelelő valuta lesz. A hazai elérhetőségről egyelőre nincs információ, de szinte biztosan itthon is megjelenik majd a készülék.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle