Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jót tett az Eb: rákattantunk a mobil tévézésre!

Kütyük

Jót tett az Eb: rákattantunk a mobil tévézésre!

A magyar meccsek nézettségi rekordot döntöttek.

A Magyar Telekom adatai szerint az Eb, és a magyar labdarúgó válogatott sikeres Európa-bajnoki szereplése a mobilos tartalomfogyasztásban, így a Telekom TV GO használatában is felfutást hozott. Hagyományos TV képernyőn több millióan követték élőben a meccseket, aki viszont nem ért időben nagyképernyő elé, annak lehetősége volt az online tévézést választania. A Telekom TV GO szolgáltatásra regisztrálók száma egy hónap alatt az átlagos 3,5-szörösével nőtt. A meccseket online nézők száma is megháromszorozódott, a nyolcaddöntőig minden magyar érdekeltségű meccs TV GO nézettségi rekordot döntött, a legtöbben – 15 ezren – a magyar-portugál meccset követték TV GO-n, de az Európa-bajnokság döntője is kiemelkedő nézettséget hozott. 

A TV GO alkalmazás népszerűsége is növekedett az Eb idején, volt, hogy a Google Play áruházban az 5., az AppStore-ban a 16. helyet foglalta el a népszerűségi listán.  A Telekom az Eb előtt kapacitásbővítést hajtott végre annak érdekében, hogy az ügyfelek kiváló minőségben élvezhessék a közvetítéseket. Emellett további tartalmi újításokat vezetett be: a közszolgálati csatornák már HD minőségben érhetők el, az M4 és a Duna TV csatornák bárki számára elérhetők voltak egy regisztrációt követően (előfizetéstől függetlenül), továbbá a meccsek 3 napon keresztül díjmentesen voltak visszanézhetőek. A Telekom várakozásai szerint az Olimpia időszakában folytatódik az Eb alatt tapasztalt trend.

usingphone

Tavaly ősz óta már nemcsak Telekom TV-előfizetők tévézhetnek online, a weben vagy mobileszközeiken a TV GO-val, hanem bárki, tehát telekomos TV-előfizetéssel nem rendelkezők is vásárolhatnak bankkártyás fizetéssel tévécsomagot, vagy a filmek rajongói speciális havidíjas filmes előfizetést. Természetesen a Telekom TV-előfizetők továbbra is külön díj fizetése nélkül élvezhetik a szolgáltatást. A szolgáltatás a tvgo.hu  weboldalon, a Google Play-ről valamint az AppStore-ból letölthető, okostelefonokra, táblagépekre telepíthető TV GO alkalmazással érhető el. 

Annak érdekében, hogy a tévézésre fordított adatforgalom se jelentsen akadályt, a Telekom TV GO használata nem generál adatforgalmat a Magenta1 ügyfeleknek előfizetésük teljes időtartama alatt, illetve promóciósan a nyár végéig további negyedmillió ügyfélnek, akik havidíjas mobil- és  TV-előfizetéssel is rendelkeznek, így ők plusz költségek nélkül tévézhetnek bárhol, bármikor.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés