Connect with us

technokrata

Pénzt kereshetsz a mobilos reklámokkal!

commercialtesco

Kütyük

Pénzt kereshetsz a mobilos reklámokkal!

Legalábbis, ha Tesco Mobile előfizető vagy.

Nem akármilyen fejlesztéssel igyekszik felhasználókat szerezni az angliai Tesco Mobile. A szolgáltató ugyanis megegyezett a Unlockd-tal így a jövőben reklámok foglalhatják el a kedvezményre vágyó  tulajdonosok androidos mobiljainak a képernyőit. A lényeg abban rejlik, hogy a kezdőképernyőn lévő háttérképet egy reklámfelület váltja fel, amelyen minden egyes feloldáskor más-más reklám jelenik meg.

commercialtesco

 

A felületen többek között a Facebook, a British Airways, a Sun vagy épp a a McDonalds reklámja jelenhet meg. Ez pedig igencsak hasznos a hirdetőknek, hiszen így naponta rengeteg alkalommal találkozhatnak a potenciális vásárlók a reklámjaikkal, amelyek közül néhány talán célba is ér a promóció ideje alatt.

Ezért a kellemetlenségért pedig havi 3 font ütheti az előfizetők markát, hiszen ennyivel csökkenti a havidíjat a Tesco Mobile. Azt nem tudni, hogy ez a fajta módszer valaha is megérkezhet-e Magyarországra, de az biztos, hogy sokan viselnék el ezt a fajta kellemetlenséget a havidíjuk csökkentéséért.

Forrás: HVGSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle