Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pénzt kereshetsz a mobilos reklámokkal!

Kütyük

Pénzt kereshetsz a mobilos reklámokkal!

Legalábbis, ha Tesco Mobile előfizető vagy.

Nem akármilyen fejlesztéssel igyekszik felhasználókat szerezni az angliai Tesco Mobile. A szolgáltató ugyanis megegyezett a Unlockd-tal így a jövőben reklámok foglalhatják el a kedvezményre vágyó  tulajdonosok androidos mobiljainak a képernyőit. A lényeg abban rejlik, hogy a kezdőképernyőn lévő háttérképet egy reklámfelület váltja fel, amelyen minden egyes feloldáskor más-más reklám jelenik meg.

commercialtesco

 

A felületen többek között a Facebook, a British Airways, a Sun vagy épp a a McDonalds reklámja jelenhet meg. Ez pedig igencsak hasznos a hirdetőknek, hiszen így naponta rengeteg alkalommal találkozhatnak a potenciális vásárlók a reklámjaikkal, amelyek közül néhány talán célba is ér a promóció ideje alatt.

Ezért a kellemetlenségért pedig havi 3 font ütheti az előfizetők markát, hiszen ennyivel csökkenti a havidíjat a Tesco Mobile. Azt nem tudni, hogy ez a fajta módszer valaha is megérkezhet-e Magyarországra, de az biztos, hogy sokan viselnék el ezt a fajta kellemetlenséget a havidíjuk csökkentéséért.

Forrás: HVG



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés