Connect with us

technokrata

Ezt a mobilt nem kell félteni a leejtéstől

galaxys7active1

Kütyük

Ezt a mobilt nem kell félteni a leejtéstől

Igazi erőgépet leplezett le a Samsung.

Aki strapamobil vásárlására adja a fejét, az választhat, hogy a telefonja okos lesz, vagy jól viseli majd a leeséseket. Ez a kategória ugyanis sokszor a legegyszerűbb készülékekről szól, pontosan olyanokról, amiket az ember egyáltalán nem sajnál, ha véletlenül megtörténik a baj. De mit tegyen az, akinek számít a strapabíró kialakítás, de a legmodernebb hardvert szeretné nap mint nap használni?

galaxys7active2Nos, rájuk gondolt a Samsung a 4000 mAh-es akkumulátorral érkező Galaxy S7 Active ugyanis megfelel az ő kívánalmaiknak. A Galaxy S7 sorozathoz méltóan az Active kiadás is impozáns hardvert mutathat fel, a burkolat egy nyolcmagos, Snapdragon 820-as lapkakészletű processzort, 4 GB RAM-ot és 32 GB, microSD-vel bővíthető memóriát tartalmaz. Az előlap leghangsúlyosabb része az 5,1 colos QHD felbontású Super AMOLED kijelző, amit ütésálló bevonattal láttak el, így egy leesés után sem válik használhatatlanná a készülék.

galaxys7active1

Nem maradt ki az ujjlenyomat-olvasó sem, a szürke, homokarany és kamuflázs árnyalatokban megvásárolható készülék így valószínűleg a strapamobilt keresők álma lehet. Sajnos hazánkban tényleg csak az álma, ugyanis egyelőre kizárólag az amerikai AT&T szolgáltatóhoz érkezik meg az eszköz, az európai megjelenésről nincs információ.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle