Connect with us

technokrata

Már Európában is fizethetünk a mobilunkkal

Kütyük

Már Európában is fizethetünk a mobilunkkal

Megérkezett a kontinensre a Samsung Pay.

A Samsung bejelentette, hogy biztonságos és egyszerű mobilfizetési megoldását, a Samsung Pay-t bevezeti Spanyolországban. A Samsung Pay minden olyan helyen használható lesz, ahol érintés nélkül lehet hitelkártyával vagy bankkártyával fizetni. A rendszer már sikeresen debütált Dél-Koreában, az Egyesült Államokban és Kínában, Európában Spanyolország az első ország, ahol elérhetővé válik. A Samsung Pay ezzel egyben az első ilyen típusú mobilfizetési szolgáltatás a spanyol piacon.

android pay

 

Az NFC-képes, Samsung Pay megoldással kompatibilis eszközök közé tartoznak a következők: Samsung Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 edge és S6 edge+; a konkrét elérhetőség a helyi szolgáltatótól függ. A következő hetekben pedig a Galaxy A5 (2016) készülék is támogatni fogja a Samsung Pay megoldást. 

A szolgáltatás használata nem jelent járulékos költséget sem a felhasználók, sem a kereskedők számára, mert csupán egy NFC-kompatibilis fizetőterminál szükséges hozzá. A felhasználók akár 10 kártyát is felvehetnek a Samsung Pay alkalmazásba anélkül, hogy bankjuk további költségeket számítana fel.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin