Connect with us

Ez a mobil még éjszaka is tökéletesen fotóz

lumigont34

Kütyük

Ez a mobil még éjszaka is tökéletesen fotóz

Éjjellátóval felszerelt mobilt mutatott be egy dán cég.

Olyan telefont mutatott be a Lumigon, amire még a sokat látott szakember is felkapja a fejét. A dán vállalat ugyanis nem szupervékony, nem is bivalyerős, hanem éjjellátó kamerával felszerelt készüléket dobott piacra. A T3 névre hallgató újdonság hátoldalán ugyanis egy olyan,  4 megapixeles kamera található ami a mellette helyet foglaló két darab infravörös LED érzékelő segítségével  akár a totális sötétségben is értékelhető fotókat lehet készíteni.

lumigont34

Természetesen hagyományos fotók és videók felvételére is lehetőség van, a telefon ilyenkor a második, 13 megapixeles kamerát használja. Sőt, szelfizni is lehet, az előlapra egy 5 megapixeles, LED villanóval egység került.

lumigont33

 

A kamera alatt egy 5,5 colos, 1280 x 720 pixeles képernyő foglal helyet, a Super AMOLED technológiájú panelt Gorilla Glass 4 bevonat védi. Sőt, a telefon por és vízálló is, igaz azt sajnos nem tudni, hogy milyen mértékben viseli el a külső behatásokat a T3-as. A mai trendeknek megfelelően az ujjlenyomat-olvasó sem maradt le a telefonról.

lumigont32

Nemcsak külsőleg, de belsőleg sem szégyenkezhet az Android 6.0-ával érkező Lumigon dual-SIM-es készüléke, a burkolat ugyanis egy nyolcmagos, 2,2 GHz-es processzort, 3 GB RAM-ot és 128 GB memóriát tartalmaz. Mára ritkaság, de van infravörös port is, így akár távirányítóként is működhet a mobil. Sajnos a technológiának borsos ára van, az alapkivitel 925 dollárba (255 ezer forint) kerül, míg a 24 karátos, fehérarany vagy “sima” arany keretű kiadásért 1200 dollárt (330 ezer) kér a gyártó.

lumigont31

 

Azt nem tudni, hogy hivatalosan valaha is megjelenik-e itthon a Lumigon T3, de az biztos, hogy az árusítás már júniusban elkezdődik, így szürkeimportból akár már a jövő hónapban megvásárolható lesz a készülék.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom