Connect with us

technokrata

Brutális telefonnal sokkolna a Microsoft

lumia650_5

Kütyük

Brutális telefonnal sokkolna a Microsoft

Igencsak frappáns választ adnának a Windows Mobile-t érintő kritikákra!

Nem mondhatnánk, hogy az elmúlt években túlságosan felkavarták volna a piacot a Lumia telefonok, gyakorlatilag ezeknek a készülékeknek is köszönhető, hogy a Microsoft mára odáig jutott, hogy az okostelefonok között alig 0,7%-os részesedésnek örvend a Windows Mobile. Ez azonban -úgy tűnik- nem azt jelenti, hogy teljesen kihátrálnának a rendszer mögül, ezért hamarosan egy igazi zászlóshajó leleplezésére számíthatunk, legalábbis, ha igazak a pletykák.

lumia650_5

Egyes informátorok ugyanis egy állítólag Surface Phone-t rebesgetnek, amivel igazán odacsapnak a konkurenseknek a Microsoft. A 2017 elején piacra kerülő telefonban a Qualcomm legfeljetebb, 830-as lapkakészlete teljesítene majd szolgálatot, emellé pedig nem kevesebb, mint 8(!!) GB RAM kerülne. Sőt, állítólag 500 GB-os tárhelyet is kapna a mobil, de ez annak fényében nehezen hihető, hogy a legtöbb Surface tablet sem rendelkezik ennyivel.

Sokkal valószínűbb az olcsóbb kiadás, ez 6 GB RAM-ot és 128 GB-nyi tárhelyet kap majd. Ezen kívül érkezhet még egy “fapados” variáns is, az ezt választók be kell, hogy érjék 3 GB RAM-mal és 64 GB-nyi memóriával. Nagy kérdés azonban, hogy az izmos hardvert mivel használják majd ki, hiszen egyelőre csak alig néhány, igazán népszerű alkalmazás érhető el a Windows mobil kiadására, azaz a Microsoftnak igyekeznie kell, ha nem akar csúfos kudarcot vallani a premier után.

Forrás: PC WorldSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd