Connect with us

technokrata

Szakít a hagyományokkal az Apple?

iphone7-3

Kütyük

Szakít a hagyományokkal az Apple?

Tovább vastagodhatnak az új iPhone-ok?

Már beindult a pletykagépezet az ősszel érkező iPhone 7-tel kapcsolatosan, így nem meglepő, hogy napról napra újabb információk kerülnek napvilágra az állítólagos Apple mobilról. Ezúttal egy tervrajz szivárgott ki, amelyen az újdonság méreteiről kaphatunk pontosabb információkat. Amennyibe valódi képről van szó, úgy meglepő, hogy az iPhone 7 vastagabb lesz a 6-os családnál. Emlékezetes, hogy míg az iPhone 6 6,9 mm vékony készülék, addig a 3D Touch-nak köszönhetően az utóda, az iPhone 6S már 7,1 mm-es vastagsággal büszkélkedhetett.

iphone7

Most azonban nemhogy lefaragnák ezt a “hátrányt”, de még 0,1 miliméterrel meg is növekedhet a telefon vastagsága.  Mindez nemcsak azért érdekes, mert sok szempontból szembemegy az Apple korábbi törekvéseinek, de emlékezetes, hogy sokáig épp ez tűnt a magyarázatnak arra vonatkozóan, hogy a 3,5 mm-es jack már nem lesz elérhető a készüléken (a képen látható is, hogy hiányzik). Csak remélni tudjuk, hogy ez egyben egy izmosabb akkumulátort is jelent, valószínűleg plusz fél vagy egy napnyi üzemidőért cserébe sokan elviselnék a csatlakozó hiányát és a minimálisan vastagabb kialakítást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd