Connect with us

technokrata

A Samsung megcsinálta a Batman rajongók álmát

galaxys6injustice2

Kütyük

A Samsung megcsinálta a Batman rajongók álmát

Jön a batmanes Galaxy S7!

Már most garantáljuk, hogy óriási érdeklődés övezi majd a Samsung legújabb telefonját. A dél-koreai gyártó most nem egy új típussal, hanem egy limitált kiadással került a reflektorfénybe, hiszen a mai napon bemutatták a Galaxy S7 Edge Injustice Edition-t.

galaxys7injustice

A nem mindennapi készülék stílusosan éjfekete burkolatot kapott, a Batman logó és a Samsung felirat azonban arany színben pompázik. A szó szerint batmobil nem önmagában érkezik majd a szerencsés vásárlókhoz, a csomagolás egy dobócsillagot, egy VR-szemüveget, egy batmanes tokot és a Gods Among Us című játékban elhasználható krediteket tartalmaz.

galaxys6injustice2

Jó hír, hogy a speciális kiadásra már nem is kell olyan sokat várni, hiszen a szerencsés vásárlók már június 13-án a kezeik között tarthatják a saját csoamgjukat. Üröm az örömben, hogy a telefon egyelőre Kínában, Oroszországban, Latin-Amerikában, Szingapúrban és Dél-Koreában kerül majd piacra és a hazai elérhetőségről nincs is információ.

Sajnos még az árakat sem ismerjük, de az biztos, hogy 3-400 ezer forint alatt nem juthatunk majd hozzá az Injustice Edition-höz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek