Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már itthon is vehetünk moduláris telefont

Kütyük

Már itthon is vehetünk moduláris telefont

Az LG megkezdte a G5 moduláris okostelefonjának magyarországi értékesítését.

A 2016-os MWC-n bemutatott LG G5 már elérhető a szolgáltatók, valamint a partnerek kínálatában titán, arany, valamint ezüst színekben. A vállalat az LG G5-öt a második negyedévben a Friends névre keresztelt kiegészítő készülékcsalád CAM Plus moduljával együtt értékesíti, amellyel az okostelefon teljes értékű, megnövelt akkumulátor-kapacitású digitális fényképezőgéppé alakítható át.

A rekordszámú, 33 díjjal jutalmazott csúcstechnológiás LG G5 okostelefon Modular Type névre keresztelt moduláris kialakítást kapott, így a készülék teljesen új külsővel, karcsú, különleges alumínium-ötvözetből készült unibody házzal, kihúzható akkumulátorral rendelkezik. Mindez a telefonhoz csatlakoztatható kiegészítő eszközök széles választékával együtt — még teljesebb felhasználói élményt nyújt.

lgg51

A készülékházból egy mozdulattal kihúzható akkumulátor révén a lemerült akku másodpercek alatt kicserélhető egy feltöltött telepre. Az LG G5 okostelefont egy 78 és egy 135 fokos, nagylátószögű lencsékkel szerelték fel, így egyetlen gombnyomással választhatunk a normál és a nagylátószögű mód között, hogy még több minden férjen rá egyetlen fényképünkre. A készülék Always-on képernyővel rendelkezik, így anélkül nézhetjük meg a dátumot, pontos időt és más értesítéseket mindezt alacsony energiafogyasztás mellett , hogy fel kellene ébreszteni a telefont.

campluslg

A koreai gyártó zászlóshajó okostelefonja, az LG G5 ajándék CAM Plus modullal együtt érhető el a második negyedévben. A CAM Plus egy olyan sokoldalú, extra, 1200mAh-s akkumulátorral ellátott kameramodul, melyet az okostelefon akkumulátorának alsó borítását lepattintva lehet a G5-höz csatlakoztatni. A kényelmes fogást és egyszerű kezelhetőséget biztosító CAM Plus révén gyakorlatilag egy digitális fényképezőgéppé lehet alakítani a G5-öt, mivel fizikai gombokkal lehet az eszközt ki- és bekapcsolni, exponálni, felvételt indítani, zoomolni — sőt, még egy LED-kijelző is helyet kapott rajta.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés