Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újra felforgatná a piacot a Moto

Kütyük

Újra felforgatná a piacot a Moto

A V3 sikerét szeretnék megismételni, ezért izgalmas újdonságokkal készülnek a júniusi bemutatóra.

2004-ben mutatkozott be a Motorola Razr V3 névre keresztelt okostelefonja, ami gyakorlatilag azonnal felforgatta a piacot. Mindezt a kagylós kialakításának és az akkori szemmel elképesztő vékonyságának köszönhette. Így fordulhatott elő, hogy a V3 család (ebbe a V3-on kívül a V3i, a V3c és a V3m is) gyártásának 4 éves időszaka alatt 130 millió példány talált gazdára a készülékekből, ezzel ez a sorozat lett a világ legnépszerűbb összecsukható mobilja.

lenovomoto3

Persze akkor még nagyon más szelek fújtak, egy mobilnak nem egy számítógépet kellett kiváltania, elég volt, ha a stílusos külső mellett telefonálni, SMS-ezni, zenét hallgatni és fotózni is lehet a készülékkel. Ez az időszak tehát elmúlt, de ez nem azt jelenti, hogy a Motorola (pontosabban már csak a Moto) márkanévnek ne lenne keresnivalója a piacon.

Így gondolja ezt a Lenovo is, a kínai gyártó ezért most egy igazi múltidézős videót készített a június 9-ei bemutatójára. Az eseményen várhatóan leleplezik a cég új zászlóshajóit illetve a Project Tango kompatibilis telefon is bemutatkozik majd. Igazán érdekes, hogy információk szerint az egyik Moto Z típussal a Lenovo a V3-nak állít majd emléket, hiszen a telefon állítólag csak 5,2 mm vékony lesz!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés