Connect with us

technokrata

Újra felforgatná a piacot a Moto

lenovomoto3

Kütyük

Újra felforgatná a piacot a Moto

A V3 sikerét szeretnék megismételni, ezért izgalmas újdonságokkal készülnek a júniusi bemutatóra.

2004-ben mutatkozott be a Motorola Razr V3 névre keresztelt okostelefonja, ami gyakorlatilag azonnal felforgatta a piacot. Mindezt a kagylós kialakításának és az akkori szemmel elképesztő vékonyságának köszönhette. Így fordulhatott elő, hogy a V3 család (ebbe a V3-on kívül a V3i, a V3c és a V3m is) gyártásának 4 éves időszaka alatt 130 millió példány talált gazdára a készülékekből, ezzel ez a sorozat lett a világ legnépszerűbb összecsukható mobilja.

lenovomoto3

Persze akkor még nagyon más szelek fújtak, egy mobilnak nem egy számítógépet kellett kiváltania, elég volt, ha a stílusos külső mellett telefonálni, SMS-ezni, zenét hallgatni és fotózni is lehet a készülékkel. Ez az időszak tehát elmúlt, de ez nem azt jelenti, hogy a Motorola (pontosabban már csak a Moto) márkanévnek ne lenne keresnivalója a piacon.

Így gondolja ezt a Lenovo is, a kínai gyártó ezért most egy igazi múltidézős videót készített a június 9-ei bemutatójára. Az eseményen várhatóan leleplezik a cég új zászlóshajóit illetve a Project Tango kompatibilis telefon is bemutatkozik majd. Igazán érdekes, hogy információk szerint az egyik Moto Z típussal a Lenovo a V3-nak állít majd emléket, hiszen a telefon állítólag csak 5,2 mm vékony lesz!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd