Connect with us

technokrata

Három eszközt gyúrt egybe a HP

hp-elite-x3-dock

Kütyük

Három eszközt gyúrt egybe a HP

Phabletként, laptopként és asztali PC-ként is használható a HP Elite x3.

A külső eszközök segítségével phabletként, laptopként és asztali PC-ként is használható, Windows 10 Mobile operációs rendszerrel működő készüléket Snapdragon 820 processzorral, 4 GB RAM-mal és 64 GB belső memóriával szerelték fel. A széles sávú LTE-adatátvitelre képes eszköz alacsony energiafogyasztást, az egymással együttműködő perifériák segítségével pedig teljesen testre szabható felhasználó élményt kínál. Vállalati környezetben az Elite x3 a HP Workspace, egy virtuális PC-n keresztül teszi érhetővé a céges alkalmazásokat.

HP_Elite_x3

Az Elite x3 az első olyan, kimondottan üzleti felhasználásra tervezett mobileszköz, amelyik egyszerre nyújtja a phabletek, a laptopok és az asztali gépek hatékonyságát. Az egyes használati módok közötti átállás zökkenőmentességét a Windows 10 Continuum funkciója biztosítja – ennek köszönhető, hogy az Elite x3 bármilyen probléma nélkül képes váltani az egyes felhasználói módok, megjelenítők között. A felhasználók szabadon változtathatják, hogy az adott pillanatban melyik „minőségében” kívánják használni az Elite x3-at: okostelefonként, phabeltként, laptopként vagy asztali gépként.

HP_Elite_x3_Dock

Utóbbi esetben az opcionális HP Desk Dock dokkoló, illetve a Mobile Extender segíti a professzionális munkavégzést. A dokkolóval az Elite x3 teljes asztali élményt nyújt, a DisplayPorton keresztül külső megjelenítő, két USB-A és egy USB-C aljzaton keresztül pedig egyéb eszközök (egér, billentyűzet) is csatlakoztathatók hozzá. Az eszköz emellett Ethernet-kábelt is képes fogadni, illetve tölti is a készülékek.

maxresdefault-2

A valódi notebookélményt a HP Mobile Extender biztosítja, amely egy, háttértároló, RAM és processzor nélküli, alig egy kilogramm súlyú, saját akkumulátorral rendelkező, 12,5 collos HD kijelzővel szerelt laptopvázat jelent. Az Elite x3 ehhez USB-C csatlakozón vagy Wi-Fi-n tud kapcsolódni, illetve használni az Extender touchpadját, három darab USB-C, egy Micro HDMI és 3,5 milliméteres jack aljzatát. Természetesen az Extender használatával is minden adatot, alkalmazást vagy éppen jelszót az Elite x3 tárol, illetve futtat.

hp-elite-x3-dock

Az Elite x3 esetében az érzékeny adatok, vállalati információk biztonságát biometrikus azonosítás (íriszszkenner és ujjlenyomat-olvasó) garantálja. A kiemelkedő teljesítményű, 4150 mAh-s akkumulátor egyszerűbb és gyorsabb töltésért pedig a Qualcomm Quick Charge 3.0 felelős.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő