Connect with us

technokrata

Három eszközt gyúrt egybe a HP

hp-elite-x3-dock

Kütyük

Három eszközt gyúrt egybe a HP

Phabletként, laptopként és asztali PC-ként is használható a HP Elite x3.

A külső eszközök segítségével phabletként, laptopként és asztali PC-ként is használható, Windows 10 Mobile operációs rendszerrel működő készüléket Snapdragon 820 processzorral, 4 GB RAM-mal és 64 GB belső memóriával szerelték fel. A széles sávú LTE-adatátvitelre képes eszköz alacsony energiafogyasztást, az egymással együttműködő perifériák segítségével pedig teljesen testre szabható felhasználó élményt kínál. Vállalati környezetben az Elite x3 a HP Workspace, egy virtuális PC-n keresztül teszi érhetővé a céges alkalmazásokat.

HP_Elite_x3

Az Elite x3 az első olyan, kimondottan üzleti felhasználásra tervezett mobileszköz, amelyik egyszerre nyújtja a phabletek, a laptopok és az asztali gépek hatékonyságát. Az egyes használati módok közötti átállás zökkenőmentességét a Windows 10 Continuum funkciója biztosítja – ennek köszönhető, hogy az Elite x3 bármilyen probléma nélkül képes váltani az egyes felhasználói módok, megjelenítők között. A felhasználók szabadon változtathatják, hogy az adott pillanatban melyik „minőségében” kívánják használni az Elite x3-at: okostelefonként, phabeltként, laptopként vagy asztali gépként.

HP_Elite_x3_Dock

Utóbbi esetben az opcionális HP Desk Dock dokkoló, illetve a Mobile Extender segíti a professzionális munkavégzést. A dokkolóval az Elite x3 teljes asztali élményt nyújt, a DisplayPorton keresztül külső megjelenítő, két USB-A és egy USB-C aljzaton keresztül pedig egyéb eszközök (egér, billentyűzet) is csatlakoztathatók hozzá. Az eszköz emellett Ethernet-kábelt is képes fogadni, illetve tölti is a készülékek.

maxresdefault-2

A valódi notebookélményt a HP Mobile Extender biztosítja, amely egy, háttértároló, RAM és processzor nélküli, alig egy kilogramm súlyú, saját akkumulátorral rendelkező, 12,5 collos HD kijelzővel szerelt laptopvázat jelent. Az Elite x3 ehhez USB-C csatlakozón vagy Wi-Fi-n tud kapcsolódni, illetve használni az Extender touchpadját, három darab USB-C, egy Micro HDMI és 3,5 milliméteres jack aljzatát. Természetesen az Extender használatával is minden adatot, alkalmazást vagy éppen jelszót az Elite x3 tárol, illetve futtat.

hp-elite-x3-dock

Az Elite x3 esetében az érzékeny adatok, vállalati információk biztonságát biometrikus azonosítás (íriszszkenner és ujjlenyomat-olvasó) garantálja. A kiemelkedő teljesítményű, 4150 mAh-s akkumulátor egyszerűbb és gyorsabb töltésért pedig a Qualcomm Quick Charge 3.0 felelős.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek