Connect with us

technokrata

Hamarosan minden eddiginél könnyebben találhatsz meg valakit Facebookon!

messengercodes

Kütyük

Hamarosan minden eddiginél könnyebben találhatsz meg valakit Facebookon!

Hasznos funkció került a Messengerbe.

Jelenleg, ha találkoztunk valakivel például egy előadáson, akkor a Facebookon csak a kereső segítségével találhatunk rá. Bár ez a módszer a ritkább névvel rendelkezőknél hatásos, egy Kovács vagy egy Nagy vezetéknevű embernél alaposan feladhatja a leckét.

messengercodes

Szerencsére ezt a Facebook is felismerte, ezért kidolgoztak egy új módszert ahhoz, hogy egyszerűen megtalálhassunk valakit a közösségi oldalon. A Messenger Codes lényegében nem más, mint egy interaktív QR-kód, amely a profilképünk körül jelenik meg. Az újdonság lényege, hogy a másik felhasználó be tudja scannelni a kódot, így azonnal chatelhetnek egymással a közösségi oldalon.

messengerlinks

További újdonság, hogy a Messenger Codes-szal egyidőben hamarosan mindenkinél élesedik a Messenger Links is, így hamarosan mindenkihez tartozik majd egy link. Ezt beírva (m.me/felhasználónév) azonnal chatelhetünk a számunkra fontos személlyel, nem kell külön rákeresnünk a profiljára. A két új funkciót folyamatosan élesíti a Facebook, így várhatóan a következő hetekben mindenkihez megérkeznek majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek