Connect with us

Hirdetés

technokrata

Végre itthon is megveheted a Huawei csúcsmodelljét!

Kütyük

Végre itthon is megveheted a Huawei csúcsmodelljét!

Megkezdődött a P9 hazai forgalmazása!

A Huawei e hónapban bemutatott prémium okostelefonja, a P9 mától Magyarországon is elérhető a vállalat kiskereskedelmi partnereinél (többek között: Media Markt, EDigital, Speedshop, BestByte, Euronics, Firstphone, Emag, Notebook.hu, Notebookspecialista, Mall.hu) ezüst és szürke színekben, aktív dual SIM-es verzióban 179 990 forint javasolt bruttó fogyasztói áron. A P9 a Huawei és az ikonikus fényképezőgép-gyártó, a Leica Camera AG együttműködésének első terméke, amelyre a vállalat a hazai piacon egyedülálló módon 3 év teljes körű gyártói garanciát, 3 hónap képernyő garanciát és 3 hónap csere garanciát kínál.

huaweip9

A P9 a szolgáltatóknál single SIM-es változatban lesz elérhető: a Telekomnál 2016 május 2-tól  ezüst és szürke színekben, a Vodafone-nál pedig május második hetétől szürke színben.

A szintén Londonban bemutatott Huawei P9 Plus Single SIM-es verziója várhatóan 2016 júniustól  kerül először hazai forgalomba a Telekomnál, ahol a készülék egy exkluzív ajánlat keretében 8 héttel hamarabb lesz megvásárolható. A P9 Plus Single SIM-es verziója szürke és arany színekben lesz elérhető, javasolt bruttó fogyasztói ára 259 990 forint.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés