Connect with us

Hirdetés

technokrata

Végre egy okostelefon, ami nem merül le a nap végére

Kütyük

Végre egy okostelefon, ami nem merül le a nap végére

Óriási akkumulátorral érkezik az Acer újdonsága.

Az elmúlt évek során elképesztő ütemben fejlődtek az okostelefonok. Ehhez elég csak megnézni egy 10 évvel ezelőtti készüléket, hogy rájöjjünk, mennyit változott a világ. Van azonban ezeknek a készülékeknek egy része, amely gyakorlatilag semmiben sem változott, ez pedig az akkumulátor.

Hiába ugyanis a jobb kijelző, az erősebb processzor, a vékony kialakítás és a fokozott felhasználás miatt a legtöbb okostelefon feladja a nap végére. Ha csodát nem is tudott tenni az Acer, a tajvani gyártó azért megtette a tőle leginkább telhetőt. Ezért az új, Liquid Zest Plus névre keresztelt mobiljukban egy 5000 mAh-es akkumulátor foglal helyet. Talán nem meglepő, hogy ennek fényében búcsút mondatunk a szupervékony kialakításnak, viszont legalább átlagos használat mellett is elmegy két napig a telefon.

liquid-zest-acer

 

Az Android 6.0-át futtató Liquid Zest Plus ezen kívül egy 5,5 colos HD felbontású megjelenítőt és egy 13 megapixeles, Tri-Focus technológiával ellátott kamerát is tartalmaz. Ez utóbbi a lézeres- kontraszt- és a PDAF-autofókusz előnyeinek hála különösen gyorsan képes felméri a fotózni kívánt tárgy távolságát így rendkívül gyorsan készülhet el a kívánt kép.

A tajvani gyártó újdonsága ezen kívül egy MediaTek MT6735 lapkakészletű, 1,3 GHz-en üzemelő négymagos processzort, 2 GB RAM-ot és 16 GB memóriát tartalmaz. A hazai elérhetőségről egyelőre nincs információ, de az Egyesült Államokban 250 dollárt kérnek az eszközért.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés