Connect with us

technokrata

Ha zavar, hogy sokszor lemerül az iPhone-od, ezt a tokot Neked találták ki!

Kütyük

Ha zavar, hogy sokszor lemerül az iPhone-od, ezt a tokot Neked találták ki!

Igazán hasznos kiegészítőt készített az újabb iPhone-okhoz egy startup.

Rengetegen vádolják azzal az Apple-t, hogy a vékonyítás árán rengeteg kompromisszumra kényszerítik a felhasználót. Ennek az egyik legnagyobb áldozata az akkumulátor, amely kapacitása az elmúlt években annak ellenére nem nőtt jelentősen, hogy rengeteg teszt és felhasználói vélemény alapján szükség lett volna rá.

aircase

Most egy új indiegogo-s projekt épp azt hozza el, amit az Apple-nek kellett volna: alig vastagabb készülékházzal jelentősen hosszabb üzemidőt. Az Air Case-nek nevezett, iPhone 6, 6 Plus, 6S és 6S Plus modellekkel kompatibilis tok egy 2400 mAh-es akkumulátort kapott, de így is csak 3,8 mm-rel növeli meg a telefon vastagságát.

3o85g4ymVQUQ6eszhm

 

A fejlesztőket dícséri, hogy a legtöbb, utólagos tokkal ellentétben nem microUSB csatlakozóval kell használnunk a telefont, hanem továbbra is a bevált, Lightning kábelekkel tölthetjük/szinkronizálhatjuk a készüléket.

3o85fUxrRZWKaKuEda

A gyártó szerint az új kiegészítő 12 órányi extra beszélgetést vagy 8 órányi plusz internetezési lehetőséget ad, azaz az iPhone 6 család esetén gyakorlatilag azt jelenti, hogy egy helyett kétnaponta elég lesz tölteni a készüléket. Nem meglepő, hogy a projektet jól fogadták az érdeklődők, az Indiegogo oldalán 25 nappal a gyűjtés vége előtt a kitűzött, 10 ezer dolláros célnak több mint a háromszorosát, 32 ezer dollárt szedtek össze. Az első darabokat várhatóan augusztusban kezdik kiszállítani a vásárlóknak, 39 dolláros fogyasztói áron. Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök