Connect with us

technokrata

Így tuningolta fel az Androidot az LG

Kütyük

Így tuningolta fel az Androidot az LG

Az LG a G5 okostelefon értékesítésének kezdetével egy időben mutatta be mobil felhasználói felületének legújabb verzióját.

Az UX 5.0 a gyártó szerint még nagyobb kényelmet nyújt az LG G5 és a későbbi LG modellek tulajdonosainak számára.

Az Android legújabb Marshmallow operációs rendszerére épülő LG UX 5.0 a vállalat a jövő okostelefonjairól alkotott filozófiáját testesíti meg. Az új funkcióknak köszönhetően sokkal kényelmesebb és erőteljesebb élményt nyújt az LG G5, így a felhasználók teljes mértékben kihasználhatják a készülékben rejlő lehetőségeket.

25956872430_817c524d8f_h

Könnyen csatlakoztatható LG Friends eszközök

Az LG UX 5.0 legfontosabb újdonsága az LG Friends Manager. Ezzel a sokoldalú alkalmazással a felhasználók könnyen csatlakoztathatják és irányíthatják az LG Friends modulokat és kiegészítőket. Az LG Friends Manager intuitív módon érzékeli a közelben lévő kiegészítőket a G5-tel való egyszerű párosítás érdekében, illetve könnyen letölthetővé és telepíthetővé teszi a Google Play áruházban elérhető alkalmazásokat. Nincs félreértés, nincs keresgélés: az LG Friends Managerrel a készülékhez és az LG Friends eszközökhöz való csatlakozás nem is lehetne könnyebb.

Az LG Friends Manager minden egyes LG Friend eszközhöz külön felületet hoz létre. Amikor például a 360 CAM-et csatlakoztatjuk, az LG G5 megjeleníti a képernyőn a fényképnézegetőt és a különböző felvételi módokat. A galériában található Friends fotóalbum lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kategorizálják a fotóikat, amelyeket az LG Friends eszközökkel, például a 360 CAM-mel vagy a Rolling Bottal készítettek.

25625011664_1c8ac9e81c_h

Továbbfejlesztett felhasználói felület

Az LG UX 5.0 egyik legnagyobb előnye, hogy támogatja az LG G5 rendkívül fejlett kameráját is, így az alábbi funkciókkal a kép és videó rögzítés igazi élmény lesz:

Zoom In & Out — A képernyő megérintésével egyszerűen és zökkenőmentesen válthatunk a normál, 78 fokos és 135 fokos széles látószögű hátlapi objektívek között.

Auto Shot — A Gesture Shot továbbfejlesztett változatával tökéletes szelfiket készíthetünk, így az arcfelismerést követően a készülék automatikusan elkészíti a fotót.

Multi View — Egyetlen exponálással egyszerre készíthetünk különböző szögekből fotókat az LG G5 elő-és hátlapi kameráival, valamint az LG 360 CAM-mel.

360 Wallpaper — Az LG 360 CAM –mel készült fotókat akár 360 fokos panorámaképként is megjeleníthetjük az LG G5 kijelzőjén, a fotóban pedig a telefon mozgatásával navigálhatunk.

Pop-out Picture — Két, egy időben, a normál és a nagylátószögű objektívvel készült fotó kombinálásával kép a képben fotókat is készíthetünk.

Film Effect — A még fejlettebb szűrők beállításával analóg hatású fotókat is készíthetünk az LG G5 kamerájával. A Camera Preview használatával még a fotó elkészülte előtt, a kép előnézetekor kiválaszthatjuk a megfelelő szűrőket.

26163471251_7e2494c8fb_h

Sok új funkció

Az LG egy sor új és okos funkcióval bővítette az LG UX 5.0 felhasználói felületét a kiváló használhatóság és a kényelem jegyében:

New Home — Az LG egyesítette a Home Screen applikációt az App Drawerrel az LG UX 5.0-ban, hogy egyszerűsítse a felhasználói élményt. A hagyományos stílust kedvelők közvetlenül az LG G5 beállítások menüpontjából tölthetik le a Home & App Drawert.

LG Health — A továbbfejlesztett LG Health alkalmazás a felhasználó profiljához illeszkedve egyaránt használható kezdő vagy haladó módban is. Amennyiben még csak most kezdjük az aktívabb, testmozgásban gazdagabb életmódot, a kezdő mód választása javasolt, majd ahogyan fejlődünk, úgy érdemes a haladó módra váltani. Az applikáció segítségével vizuálisan is követhetjük a fejlődésünket, így végig motiváltak maradhatunk.

Always-on — Ha csak a pontos időre vagyunk kíváncsiak, nem kell állandóan bekapcsolnunk a telefonunk képernyőjét. Az Always-on funkció révén minden fontos információ — beleértve a dátumot, az értesítéseket és az SMS ikonokat — folyamatosan látható, a telefon feloldása nélkül.

Smart Doctor — Optimális szinten tarthatjuk a G5 teljesítményét a használati szokásainkon alapuló megoldásokkal és tippekkel.

World Clock — Továbbfejlesztett és vonzó grafikus felhasználói felülettel rendelkező világóra mutatja a kiválasztott városok helyi idejét. Ráadásul azonnal szinkronizálja is őket a helyi idővel, amely megkönnyíti a találkozók és konferenciahívások ütemezését.

File Manager — Az LG G5 felületén való navigálás pontosan olyan egyszerű, mint egy PC-n, így könnyedén hozzáférhetünk bármelyik mappához vagy dokumentumhoz. Az új keresési szűrővel néhány kattintással bármilyen dokumentumot, videót vagy fotót egyszerűen megtalálhatunk az LG G5-ön.

Quick Help — Legyen bármilyen kérdésünk is az LG G5 kapcsán, könnyedén és egyszerűen megtalálhatjuk a válaszokat, vagy kérhetünk e-mailes segítséget is.

LG Backup — Az LG Backup és NFC funkcióinak köszönhetően kényelmesen visszaállíthatjuk a más androidos készüléken tárolt adatainkat, valamint beszélgetéseket rögzíthetünk a kedvenc üzenetküldő alkalmazásainkból.

Diverse Security Method — Az LG jól ismert Knock Code funkciója mellett pontos ujjlenyomat-felismerés is helyet kapott az LG UX 5.0-ban is, ezzel növelve a kényelmet és a biztonságot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin