Connect with us

technokrata

Ez a kínai mobil Neked is tetszeni fog

redmi3pro

Kütyük

Ez a kínai mobil Neked is tetszeni fog

Elképesztően alacsony áron ad sokat a Xiaomi újdonsága.

Leleplezte legújabb modelljét a Xiaomi. A kínai gyártó a már korábban bemutatott Redmi 3-as modell fejlettebb verzióját készítette el, a Redmi 3 Pro ennek megfelelően nem okoz csalódást. A készülékben az alapverzióban is jelen lévő  Snapdragon 515-ös architektúrára épülő nyolcmagos processzor található meg 3 GB RAM-mal és 32 GB memóriával karöltve. Az előlapot elfoglalja az 5 colos, HD felbontású megjelenítő, amely fölött egy 5 megapixeles szelfikamera foglal helyet. A hátoldali egységgel 13 megapixeles képeket készíthetünk.

redmi3pro2

A 8,5 mm vastag, 144 gramm súlyú modell egyik újdonsága a Redmi 3-ashoz képest, hogy ebben már ujjlenyomat-olvasóval is találkozhatunk, így az adatainkat is nagyobb biztonságban tudhatjuk.

redmi3pro

 

Ami azonban még ennél is megdöbbentőbb, az az, hogy Kínában az április 6-ai megjelenéskor alig 900 jüant, azaz 39 ezer forintot kérnek majd a telefonért. Ha itthon ilyen olcsó nem is lesz, szinte biztosan 50-60 ezer forint körüli áron hozzájuthatunk majd a Redmi 3 Pro-hoz, ami a tudását figyelembe véve még így is kifejezetten csábító.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák