Connect with us

technokrata

Ezzel készül az idei évre az ismert kínai gyártó

meizu_mx5_1

Kütyük

Ezzel készül az idei évre az ismert kínai gyártó

Kiszivárgott a Meizu 2016-os modellpalettája.

Nem tétlenkednek a Meizu mérnökei, hiszen a legújabb információk szerint a kínai gyártó 5 telefont készül piacra dobni a közeljövőben. Az első és legfontosabb a zászlóshajónak szánt Pro 6 érkezése lesz, de rajta kívül még több másik készülék is érkezik majd. A csúcsmodell mellett várhatóan megérkezik az 5 colos, 720p felbontású képernyővel felszerelt Meizu M3, illetve annak nagyobbik testvére az M3 Note is.

meizu_mx5_1

 

Természetesen egy “mini” családra is számíthatunk amelynek első képviselője az MX6 mini lesz. A 4,7 colos Full HD felbontású AMOLED képernyőt tartalmazó telefonban a gyártó saját, Helio X20 névre keresztelt lapkakészlete foglal majd helyet egy 2800 mAh-es akkumulátorral karöltve.

A mini mellett a teljes értékű MX6 is piacra kerül mad, ez már egy nagyobb, 5,5 colos kijelzőt kap majd, illetve az energiaellátásról is egy nagyobb, 3300 mAh-es akkumulátor gondoskodik majd. Valószínűsíthető, hogy ezek a modellek nem egyszerre, hanem fokozatosan mutatkoznak majd be. Az elsők leleplezésére már nem kell sokat várnunk, hiszen a következő rendezvényét április 6-án tartja majd a kínai gyártó.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák