Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezzel készül az idei évre az ismert kínai gyártó

Kütyük

Ezzel készül az idei évre az ismert kínai gyártó

Kiszivárgott a Meizu 2016-os modellpalettája.

Nem tétlenkednek a Meizu mérnökei, hiszen a legújabb információk szerint a kínai gyártó 5 telefont készül piacra dobni a közeljövőben. Az első és legfontosabb a zászlóshajónak szánt Pro 6 érkezése lesz, de rajta kívül még több másik készülék is érkezik majd. A csúcsmodell mellett várhatóan megérkezik az 5 colos, 720p felbontású képernyővel felszerelt Meizu M3, illetve annak nagyobbik testvére az M3 Note is.

meizu_mx5_1

 

Természetesen egy “mini” családra is számíthatunk amelynek első képviselője az MX6 mini lesz. A 4,7 colos Full HD felbontású AMOLED képernyőt tartalmazó telefonban a gyártó saját, Helio X20 névre keresztelt lapkakészlete foglal majd helyet egy 2800 mAh-es akkumulátorral karöltve.

A mini mellett a teljes értékű MX6 is piacra kerül mad, ez már egy nagyobb, 5,5 colos kijelzőt kap majd, illetve az energiaellátásról is egy nagyobb, 3300 mAh-es akkumulátor gondoskodik majd. Valószínűsíthető, hogy ezek a modellek nem egyszerre, hanem fokozatosan mutatkoznak majd be. Az elsők leleplezésére már nem kell sokat várnunk, hiszen a következő rendezvényét április 6-án tartja majd a kínai gyártó.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés