Connect with us

technokrata

Káprázatos zenei alkalmazás jelent meg

Kütyük

Káprázatos zenei alkalmazás jelent meg

Az alkalmazás merőben eltér az eddig megszokott zenei applikációktól.

Az applikáció különlegessége abban rejlik, hogy személyes élménnyé teszi a zenehallgatást. A felhasználó körüli világot formálja át hangokká. A technológiát a fejlesztő, Jarno Earola 7 éven keresztül készítette és finomította.

A kezdésnél a választhatunk zenei témák közül alapot. Ezek lehetnek, rock, hip-hop, techno és még hasonlók. Majd az alkalmazás dinamikusan változtatja a zenét mozdulatainktól és környezetünktől függően. Futás közben felgyorsul a zene, aztán vissza lassul, fényekre és környezeti behatásokra is változik a muzsika. Beléphetnek új hangok, effektek hangsávok, ezzel téve még izgalmasabbá az élményt. Ehhez az okostelefonok GPS-t, gyorsulásmérőjét, fényérzékelőjét, mikrofonját használja.

A felhasználók elsőre négy előre készített témából válogathatnak, ez a végleges verzió megjelenésével bővülni fog. A fejlesztők rengeteg DJ-vel, zenekarra, producerrel megállapodtak, aminek köszönhetően már sok tartalom elérhető az appon belül. Azonban nem mindegyik ingyenes, akadnak olyan számok, albumok, amikért fizetni kell az Aitokaiku Theme Marketplace-en.

Természetesen csatlakoztatni lehet a Facebook fiókunkhoz, így a hallgatott számokat rögtön közzé is tehetjük .  A tervezők szerint nem csak egyéni felhasználókra számítanak, hanem éttermek, bárok, boltok érdeklődésére is, tekintve az alkalmazás különleges élményét.

20160318aitokaiku

A végleges verzió március végén jelenik majd meg. Az App Store és a Google Play Áruház is tartalmazni fogja az ingyenes appot.

 

Forrás: OrigoSzólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök