Connect with us

Káprázatos zenei alkalmazás jelent meg

aitokaiku

Kütyük

Káprázatos zenei alkalmazás jelent meg

Az alkalmazás merőben eltér az eddig megszokott zenei applikációktól.

Az applikáció különlegessége abban rejlik, hogy személyes élménnyé teszi a zenehallgatást. A felhasználó körüli világot formálja át hangokká. A technológiát a fejlesztő, Jarno Earola 7 éven keresztül készítette és finomította.

A kezdésnél a választhatunk zenei témák közül alapot. Ezek lehetnek, rock, hip-hop, techno és még hasonlók. Majd az alkalmazás dinamikusan változtatja a zenét mozdulatainktól és környezetünktől függően. Futás közben felgyorsul a zene, aztán vissza lassul, fényekre és környezeti behatásokra is változik a muzsika. Beléphetnek új hangok, effektek hangsávok, ezzel téve még izgalmasabbá az élményt. Ehhez az okostelefonok GPS-t, gyorsulásmérőjét, fényérzékelőjét, mikrofonját használja.

A felhasználók elsőre négy előre készített témából válogathatnak, ez a végleges verzió megjelenésével bővülni fog. A fejlesztők rengeteg DJ-vel, zenekarra, producerrel megállapodtak, aminek köszönhetően már sok tartalom elérhető az appon belül. Azonban nem mindegyik ingyenes, akadnak olyan számok, albumok, amikért fizetni kell az Aitokaiku Theme Marketplace-en.

Természetesen csatlakoztatni lehet a Facebook fiókunkhoz, így a hallgatott számokat rögtön közzé is tehetjük .  A tervezők szerint nem csak egyéni felhasználókra számítanak, hanem éttermek, bárok, boltok érdeklődésére is, tekintve az alkalmazás különleges élményét.

20160318aitokaiku

A végleges verzió március végén jelenik majd meg. Az App Store és a Google Play Áruház is tartalmazni fogja az ingyenes appot.

 

Forrás: OrigoSzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom