Connect with us

technokrata

Ezt a telefont biztosan nem veszíted el a sötétben

wikose

Kütyük

Ezt a telefont biztosan nem veszíted el a sötétben

Fluoreszkáló készülékházat kapott a francia gyártó új telefonja.

Az biztos, hogy még lemerült állapotában, az éjszaka közepén sem hagynánk el a Wiko újdonságát. Mindez nem a sasszemünknek köszönhető, sokkal inkább a francia gyártó mérnökeinek, akik sötőtben fluoreszkáló kerettel látták el a Fever SE névre hallgató újdonságukat.

wikose2

A telefon műanyag készülékháza ugyanis elnyeri a fényt, amit aztán sötőtben kibocsájt. A Fever SE ezen túl kevés különlegességet tartalmaz, hiszen a burkolat alatt egy 5,2 colos, Full HD felbontású IPS megjelenítőt, egy Mediatek MT6753 processzort, 3 GB RAM-ot és 32 GB-nyi beépített memóriát találunk. Az Android 6.0 Marshmallow rendszert futtató készülék hátoldalára egy 13 megapixeles kamera került, szelfiket pedig az 5 megapixeles egységgel készíthetünk.

wikose

Akkumulátorral sem áll rosszul a típus, hiszen a mérnökök egy 3000 mAh-es egységet építettek be. A megjelenési árról és a pontos elérhetőségről egyelőre nincs információ, de nem valószínű, hogy valaha hivatalosan is megjelenne itthon a modell, így legfeljebb szürkeimporton keresztül lehet majd hozzájutni.

Forrás: HVGSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák