Connect with us

technokrata

Még be sem jelentették, de már lefotózták az új Huawei-t

huawei-ipo-635

Kütyük

Még be sem jelentették, de már lefotózták az új Huawei-t

A kínai gyártó új csúcskészülékét kapta le egy szerencsés ember és töltötte fel az internetre.

A Huawei még nem jelentette be hivatalosan új zászlóshajóját, a P9-et, de máris a létezését bizonyító fotók kerültek fel az internetre. Maga a készülék a várakozások szerint 2016 első felében jön ki, tehát nyár kezdetén. A netre kiszivárgott képek szerint hoz pár érdekes újítást a mobil.

huaweip9

A legszembeötlőbb változás és újdonság a két, egymás mellett elhelyezkedő kamera a hátlapján. A P9-et igen erősre tervezték fényképezési szempontból, ugyanis 12 megapixeles Leica lencséket kap, ráadásul ugye kettőt is. Pletykálják még azt is, hogy nem csak egy méretben kerül majd a felhasználók elé, hanem lesz egy 5 hüvelykes alap, pénztárca-barátabb verzió, egy nagyobb képernyős, de belül ugyanolyan paraméterekkel rendelkező és egy nagy és erősebb telefon is a P9-ből. A processzora sokak szerint a HiSilicon Kirin 950 nyolcmagosa lesz 3 GB memóriával és akkumulátora 3900 mAh-s.

huawei-p9-front-back.0

A cég nem erősítette meg, hogy a képeken tényleg az új készülékük lenne, ugyanakkor tavaly nagy sikert aratott a P8, így valószínű a folytatás.

 

Forrás: TheVergeSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák