Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ebben a telefonban több memória van, mint sok PC-ben!

Kütyük

Ebben a telefonban több memória van, mint sok PC-ben!

Óriási memóriával és hatalmas tárhellyel jön a vivo új mobilja.

Végre valahára leleplezte legújabb mobilját a vivo, az XPlay 5 Elite pedig a nevéhez méltóan igen jó készülékre sikeredett. Az 5,43 colos, Quad HD felbontású ívelt oldalú Super AMOLED képernyővel rendelkező XPlay 5 Elite fémházas burkolata mögött ugyanis a nyolcmagos processzorral érkező Snapdragon 820-as lapkakészletet és 6 GB RAM-ot találunk. Ez világelsőnek számít jelenleg a piacon.

vivoxplay52

Az elképesztő mennyiségű RAM még a legfickósabb hardvert igénylő alkalmazásoknak is elegendő lesz, azaz a készülék hosszú ideig gyors sebességgel lesz majd használható. Ezen túl még 128 GB-nyi, nem bővíthető tárhelyet is kapott a telefon, azaz memóriából igen jól áll a kínai gyártó újdonsága. A sok helyre szükség is lesz, hiszen a hátoldali, Sony szenzort tartalmazó 13 megapixeles kamera 4K videók felvételére képes. Rajta kívül még egy 8 megapixeles, szelfikhez használható kamerát és egy ujjlenyomat-olvasót is elrejtettek a készülékházban. A kétkártyás működésre képes XPlay 5 Elite egy 3600 mAh-es akkumulátort tartalmaz, illetve a funkciók között az LTE támogatást is megtaláljuk.

vivoxplay51

Nem sikerült rosszul az olcsóbbik, X Play 5 névre keresztelt variáns sem. Ez a nagyobbik testvér kijelzőjét és memóriáját kapta, csak a lapkakészletből került bele egy olcsóbb, hiszen ezt a modellt a Snapdragon 652-es architektúrája működteti 4 GB RAM kíséretében. Ezen túl megmaradt az ujjlenyomat-olvasó, a 13 megapixeles kamera és az LTE támogatás is. Sajnos azt még nem tudjuk, hogy mikor jut el hazánkba a készülék ugyanis a vivo sem ezt, sem a kezdőárat nem árulta még el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés