Connect with us

technokrata

Ezért bírja majd a strapát a Galaxy S7

Samsung_Galaxy_S7_S7edge

Kütyük

Ezért bírja majd a strapát a Galaxy S7

Oroszok szétszedték a dél-koreai gyártó újdonságát.

Két napja mutatta be a Samsung az új zászlóshajóját, a Galaxy S7-et. A világ legerősebb lapkakészletét tartalmazó telefont nagy érdeklődéssel fogadták a rajongók, hiszen ez a mobil az, ami jelenleg a legtöbbet tudja az androidos piacon, legalábbis ami a hardvert illeti.

galaxys7szetszed

Az orosz Hi-Tech Mail ezért kiváncsi volt, hogy a bizonyára rengeteg munkaórát igényelő telefon hogyan néz ki darabjaira szedve, ezért fogtak egy példányt és szét is kapták. Ami már első látásra nyilvánvaló volt, hogy a telefont precízen megtervezték, igaz egyes elemeit csak nehézkesen lehet javítani, így a kijelzőhöz is rengeteget kell csavarozni. További probléma, hogy sok helyen ragasztóval biztosították a tömítést, így egy esetleges szerelés után könnyen elképzelhető, hogy többé már nem bírja majd a nedves helyeket a telefon.

galaxys7szetszed2

 

Igazán izgalmas a Galaxy S7 hűtési rendszere, a hőelvezető csöves megoldás ugyanis vizet keringet a telefon Exynos 8890-es lapkakészlete körül, ami a forróság hatására gőzzé válik és  a hideg területeken kicsapódik. Szerencsére már nem kell sokat várni a telefonra, az első vásárlók március 11-én vehetik át a Samsung új csúcsmodelljétSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák