Connect with us

technokrata

Nem maradsz le semmiről, ha az új Samsung csúcsmobilt használod

galaxy_note5_2

Kütyük

Nem maradsz le semmiről, ha az új Samsung csúcsmobilt használod

Mindig működik majd az új telefon kijelzője.

A jövő héten mutatja be a Samsung a legújabb, Galaxy S7 névre keresztelt csúcsmodelljét. A bivalyerős hardverrel, vízálló készülékházzal és az előd formatervére nagyban hasonlító külsővel érkező telefonról a minap még egy videó is kiszivárgott, így már szinte nincs olyan részlet, amit ne ismernénk a bemutató előtt.

Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lehetne még több információt kiszivárogtatni, így most kiderült, hogy milyen, izgalmas funkciót építenek be a mérnökök az újdonságba. Eldar Murtazin, az orosz Mobile-Review főszerkesztője és a világ egyik legnagyobb szivárogtatója most Twitteren árulta el, hogy az LG G5-höz hasonlóan a Galaxy S7 is támogatja majd az Always On funkciót. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kijelző folyamatosan ébren lesz és mutatja majd a fontos információkat.

galaxy_note5_2

 

Mindez a nagyméretű akkumulátornak és az AMOLED technológiájú kijelzőnek köszönhető. Ez utóbbinál ugyanis csak azok a pixelek “fogyasztanak” amelyek éppen működnek, így a néhány sornyi információ egyáltalán nem terheli meg a készüléket, ellentétben az LCD-vel, ahol már a legkisebb információ miatt is bekapcsol a teljes képernyő.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák